USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У НАБУ пояснили зухвалість Онищенка

22 Червня 2016 13:42
Поки триває перерва у роботі парламенту нардеп Онищенко, якого звинувачують в організації корупційних схем, розуміє, що його не можуть позбавити недоторканості. Таку думку висловив антикорупційний прокурор Назар Холодницький, - інформує Politic.kiev.ua.

"Онищенко зараз самовпевнений, тому що Верховна Рада не засідає. Бо як мінімум до 4 липня парламент не буде розглядати питання про зняття з нього недоторканності. Коли депутати засідали, то він був за кордоном, коли парламент розійшовся - він приїхав і пішов на телебачення розказувати, який він чесний", - сказав Холодницький.

Він наголосив, що зняття з Онищенка недоторканності потребує оперативності.

"Якщо парламент буде тягнути зі зняттям з нього депутатської недоторканності, тоді нехай суспільство і народ дає їм свою оцінку на виборах. Якщо є зацікавленість у об`єктивному розслідуванні цієї справи, то це питання треба розглядати оперативно", - зазначив Холодницький.

Зі слів антикорупційного прокурора, правоохоронні органи зробили все необхідне для притягнення Онищенка до відповідальності і наразі справа за парламентом.

Як повідомлялося, у вівторок, 21 червня, депутат групи "Воля народу" Олександр Онищенко прийшов за поясненнями до НАБУ. Він вимагав надати підтвердження його вини та дотримуватися презумпції невинуватості.

Як відомо, до Верховної Ради направили подання про позбавлення недоторканності народного депутата Олександра Онищенка, якого звинувачують у організації корупційної схеми, розкраданні коштів в особливо великих розмірах та створенні злочинної організації.

Онищенко підозрюється у причетності до реалізації природного газу за заниженою ціною за договорами спільної діяльності з ПАТ "Украгазвидобування".

Нагадаємо, схема, коли газ українського видобутку черед низку фіктивних фірм перетворювали на «імпортний» газ, діяла щонайменше 3 роки. Суму розкрадань НАБУ оцінює у 3 млрд грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
бе Показати IP 22 Червня 2016 17:42
не гарантія.що в.зрада дасть дозвіл на зняття недоторканості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus