USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Онищенко сказав, коли опублікує плівки з Порошенком

24 Квітня 2017 23:56
Раніше оприлюднені виданням «Страна» плівки народного депутата Олександра Онищенка стали приводом гучних обговорень. Наразі з’явилася інформація про нову «дозу» подібних компроматів, пише видання "7 днів".

Олександр Онищенко планує оприлюднили чергову серію записів опісля прес-конференції президента України. Він дуже сподівається, що на зустрічі медійники поставлять Порошенку запитання про існування подібних плівок.

Якщо Петро Олексійович дасть негативну відповідь, Онищенко обіцяє оприлюднити записи. Як розповів нардеп журналістам онлайн-порталу, плівки містять доволі «цікаву» інформацію: свідчення про підкуп депутатів парламенту, а також дані щодо «віджимання» бізнесу із залученням ГПУ.

Детективи НАБУ підозрюють Онищенка в організації схеми розкрадання коштів під час видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність із ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько трьох мільярдів гривень. Онищенко заперечував свою причетність до цього і називав порушену справу тиском на нього з метою відібрати його бізнес. Окрім того, Онищенко публікує записи, які, ймовірно, підтверджують його та інших політиків участь в договірних схемах і містять компромат на президента Петра Порошенка.

Перший запис плівок Онищенка з'явився в грудні. На ньому він розмовляє, як стверджується, з депутатом Олесем Довгим, який спілкувався з ним як з парламентарем з боку президента.

10 лютого Онищенко опублікував другу частину своїх записів, на яких, зі слів нардепа-втікача, присутній депутат Микола Мартиненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus