USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську мешканці просять запровадити роздільне сміття

16 Березня 2016 09:25
За 10 років місто Нововолинськ повністю закидало сміттям полігон твердих побутових відходів біля села Грибовиця і вимагає будувати новий. У місті шахтарів місцеві мешканці хочуть запровадити роздільне сміття. Тому вони підписують електронну петицією до місцевої влади.

«Моїй доньці був рік, коли його будували, тепер їй 11 років - міська влада планує новий ПТПВ. Що ми залишимо нашим дітям? Полігони твердих побутових відходів по периметру?», - пише автор петиції Оксана Бабійчук.

Зі слів місцевих мешканців, Нововолинськ був містом териконів, а став містом полігонів. Програма роздільного сортування сміття в області не працює.

«Наше місто просить до 7 мільйонів гриивень на новий полігон, проте не запроваджує сортування сміття», - обурюється мешканка Нововолинська.

Місцеві мешканці відмовляються вірити, що прийдуть іноземці і приберуть, посортують, утилізують їхнє сміття. І впевнені - доки не розпочнуть діяти самі - нічого не зміниться.

Збір підписів триває всього 14 днів.

Підписати петицію можна за посиланням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
axabnrg Показати IP 29 Червня 2016 09:00
Як живеться Гуменецькій громаді в режимі "Сам собі господар": http://decentralization.gov.ua/success/item/id/10

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus