USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Нововолинську за добу – два самогубства

12 Січня 2016 13:38
Працівники Нововолинського відділку поліції 11 січня зафіксували два смертні випадки - сорокачотирирічного чоловіка знайшли повішеним біля автостанції, а дев’ятнадцятирічного нововолинця не змогли врятувати після падіння з даху дев’ятиповерхівки, - інформує БУГ.

Юнак впав з даху гуртожитку. Інцидент стався близько 18:00 на вулиці Галана у третьому будинку. Як повідомили журналістам «БУГу», свідками трагедії стали мешканці цього ж гуртожитку. Люди проходили повз і спочатку не зрозуміли, що відбувається – думали, хтось викинув з вікна сміття. Потім розгледіли на землі тіло хлопця.

Найперше викликали швидку, але врятувати юнака не вдалося – він загинув на місці. Слідів насильницької смерті не виявили. У правоохоронних органах спочатку схилялися до версії, що це нещасний випадок, хоч за інсайдерською інформацією парубок вже кілька разів пробував покінчити життя самогубством.

Зі слів працівників поліції, загиблий виховувався у благополучній сім’ї.

Того ж вечора близько 21:00 у відділок надійшов дзвінок про те, що біля автостанції у Нововолинську виявили тіло. Сорокачотирирічний чоловік повісився на дереві, як з’ясувалося, після конфлікту з співмешканкою.

Обидва випадки зареєстровані у журналі єдиного обліку, за цими фактами перевірку проводитимуть дільничні інспектори поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 12 Січня 2016 13:49
Я в шоці!
12345 Показати IP 12 Січня 2016 17:22
Со своим "Я в шоці!" ты давно в глубокой ср...ци!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus