USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Нововолинську зі снігом «зійшов» новенький асфальт

11 Грудня 2016 11:21
Новий асфальт на вулиці Некрасова, що 5-й мікрорайон Нововолинська з районом хлібозаводу і далі, зійшов разом із снігом. Відлига показала усі огріхи дорожників, - інформує Радар.

"Десь на початку листопада асфальтування цієї дороги життя нарешті завершили. Міський голова через своє ТТІ відрапортував про грандіозне досягнення.

Не минуло й місяця, пройшов цикл “замерзло – відлига”… і асфальт теж зійшов.

Сьогодні після відлиги ми бачимо, що укладали бордюри поспіхом, абияк, рівень «точності» зашкалює. На фото добре видно, що бордюри ставили на відсів, не додавали жодних бетонно-цементних сумішей!

Встановлено приблизно 45 бордюрів", - інформує видання.



Фото, відео – Руслан Влодарчик
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 11 Грудня 2016 11:32
Я в шоці, друзі мої! Як тяжко жити!
отак і живемо Показати IP 13 Грудня 2016 00:30
дорогоі напевно як і у володимері робив бивший митник який наколотив грошей купив техніку тай наняв алкашів на роботу...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus