USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У сільгоспінспекції на Волині розікрали майно

28 Січня 2017 18:33
У процесі реформування Державної інспекції сільського господарства у Волинській області виявили розкрадання майна. У зв'язку з цим уже звернулися до правоохоронців.

Про це йшлося під час колегії облдержадміністрації 27-го січня.

Зі слів голови облдержадміністрації Володимира Гунчика, він побачив світлини тих приміщень, де функціонує інспекція і жахнувся.

«Як я побачив на фотографіях, що там робиться, то це просто жах. Їхні лабораторії знищені, куди вивезли матеріальні цінності – я не знаю. Тому прошу відповідну службу, департамент АПК приділити цьому питання особливу увагу, аби під час реформування там не приховали сліди неефективної роботи», - звернувся Гунчик.

Та додав, що вже направили відповідне звернення до правоохоронців, аби ті провели розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Мангройс Показати IP 28 Січня 2017 20:53
« сліди неефективної роботи», - звернувся Гунчик.Це що- нищення і розкрадання держмайна тепер так називається?
потап до Мангройс Показати IP 28 Січня 2017 23:05
робота ефективна, в той час як рядові працівники інспекції перебували у відпустці без збереження заробітної плати, шановна голова ліквідаційної комісії отримувала 10000 гр. зп. То чому не чудити?
Намгройс Показати IP 28 Січня 2017 21:36
А ще Гунчику Володимиру Петровичу слід приділити увагу на те, чи заступник начальника - голова ліквідаційної комісії Тетяна Семенюк разом із своїм "другом" Василем Денисюком не прихватизували пів гектара землі у селі Світязь, яка начебто виділялась для будівництва рекреаційної зони для цієї ж таки інспекції. Там справа не чиста...
Андрій Показати IP 28 Січня 2017 22:08
Дивно пан Гунчик на світлинах бачить як розкрадається інспекція а що у нього під носом стоматологічна клініка "розпилює" мільйони надаючи послуги за "благодійні внески" причому послуги дорожчі ніж в приватників... то це пан Гунчик не бачить.... чи може керівники сумки носять за "небачення"?
Коля Показати IP 29 Січня 2017 00:17
Йому всі по кусочку носять то він і нєчєво нє видє - нєчєво нє слишал!!!
гунчику Показати IP 29 Січня 2017 07:56
жени в шиювасиленка та всіх своїх замів, вони тільки і крадуть
Льоня Показати IP 29 Січня 2017 09:44
Цікаво публічно почути позицію фінансової інспекції та влади стосовно розкрадання майна волинського державного майна центру сертифікації та експертизи насіння, зокрема це бувші сортодільниці в Маяках, Липинах та Торчині, землі і майно яких використовується в особистих цілях деякими ділками, які дірвалися до державного корита і без найменшого почуття страху і совісті все спрямували в особисті кишені. На землях державних - в межах 400га-сіють генномодифіковану сою( заборонену в Украіні) і продають вирощений врожай за готівку, 3 гектари картоплі на маяківській сортодільниці пішли під сніг невикопаними, насіннєочисну техніку розпродують , наявні трактори та автомобілі( державне майно) використовуються цими ділками. Такого хаосу та безгосподарності і безвідповідальності історія Волині ще не знала.
Намгройс Показати IP 29 Січня 2017 10:44
А ще великий спеціаліст у земельних справах Тетяна Семенюк - заступник начальника Державної інспекції сільського господарства у Волинській області та одночасно голова ліквідаційної комісії у 2012 році вкрала талонами 2000 літрів бензину. Була порушена кримінальна справа, але відмазалась. Дочці в Топільно у парковій зоні "вибила" земельну ділянку під будівництво. За це вона має понести покарання! Володимире Петровичу - покажіть свою тверду руку господаря в області, розберіться!
Лєнін Показати IP 29 Січня 2017 11:18
Мародерство во время войны !!!
за правду Показати IP 29 Січня 2017 15:19
ШАНОВНІ ВОЛИНСЬКІ Р**УЛІ ----ГУНЧАК ХОЧЕ ПОСТАВИТИ СВОЇХ ЛАКЄЇВ НА ДЕРЖАВНІ УСТАНОВИ ЯКІ ВОЛОДІЮТЬ ЗЕМЛЕЮ І РАЗОМ З ВАСІЛЄНКОМ ЗЕМЕЛЬКУ РОЗПИЛЯТИ.....ПОРОШЕНКОВИЙ ПРИХВОСТЕНЬ....
Дід Піхто Показати IP 30 Січня 2017 12:06
Та не про Гунчика мова. Розікрали державне майно! Є відповідальна особа. Справа за правоохоронцями. Може вже досить їй розкрадати землю і майно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus