USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Луцька не дозволили торгувати цигарками

3 Червня 2015 12:28
Три кіоски, де продають цигарки, не отримали дозвіл на розміщення тимчасової споруди в центрі міста. Чиновники Луцькради кажуть, що половину дороги вони вже пройшли й будуть свого добиватися далі.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го червня.

Найбільше сперечалися щодо об’єкту, який розташований на вулиці Винниченка, 28.

Член виконкому Олег Крижанівський запитав, яка доцільність існування цього кіоску, мовляв, неподалік - навчальний корпус університету та школа.

«Це місце гарантує до 2 тисяч гривень надходжень у бюджет щомісяця. Раніше кіоск стояв ближче до дороги, але прислухаючись до рішення виконкому, ми його перенесли на територію готелю «України». Для вас це було просто знесення тимчасової споруди, а це - скорочення трьох людей. Ми цього не можемо собі дозволити. Тому ми почали шукати нове місце і нам пішли назустріч, ми перенесли кіоск», - пояснила юрист підприємства «Волиньтабак» Юлія Володкевич.

На захист підприємців став і начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк.

«Об’єкт пройшов усі погоджувальні документи і вже він там стоїть десь 10 років», - наголосив посадовець.

Зауважимо, що перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев теж закликав членів виконкому дати дозвіл.

«Я ніколи не курив і не думаю, що так ми відучимо людей від цієї шкідливої звички. Тут треба інші методи застосовувати. Тому я вважаю, що потрібно голосувати за те, аби дати дозвіл на розміщення кіосків, бо це робочі місця і дохід сім’ям тих людей, які працюють в магазинах», - наголосив посадовець.

Втім, до нього не прислухалися.

Так, учасники засідання не дали дозвіл на розміщення товариством з обмеженою відповідальністю «ВОЛИНЬТАБАК» тимчасових споруд на вулиці Винниченка, 28 та по проспекту Волі, 4 і 11.

Як роз’яснив стан справ у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Олександр Козлюк, прибирати кіоски ніхто не буде.

«Їх зносити не будуть, бо процедура вже на половину виконана. У бізнесменів є всі необхідні дозвільні документи, є позитивні висновки експертів. У зв’язку з цим їхні подальші дії будуть такі – повторне звернення у виконком за дозволом», - пояснює посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 3 Червня 2015 13:10
А біля готелю України???????????????
Юрист Показати IP 3 Червня 2015 13:29
ДА,ДА це не помилка,земля в цьому куті крім дороги та пішохідних доріжок належить Зовншторгхліб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus