USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Володимирі-Волинському люстраційний комітет обирали «з пристрастями»

8 Квітня 2014 15:11
У Володимирі-Волинському відбулося громадське обговорення кандидатів у міський та районний люстраційний комітет. У заході, ініційованому робочою групою, що складається з активістів місцевого Майдану, журналістів та громадських діячів взяло участь більше сотні жителів міста.

На початку громадського обговорення кандидатів у частини присутніх городян виникли сумніви стосовно легітимності зібрання. Зокрема, на думку Ореста Мельничука, працівника одного із міських навчальних закладів, ініціативна група не може об’єктивно представляти усю громаду княжого міста та вирішувати таке серйозне питання.

Закликали присутніх дочекатися прийняття відповідного закону, а лише потім починати люстраційний процес секретар Володимир-Волинської міської ради, заступник міського голови Олег Свідерський, начальник управління соціального захисту населення, депутат міської ради Микола Матусевич (обоє представляють ВО «Батьківщина») та заступник директора міської гімназії, депутат міської ради Мирослава Стольницька (обрана за списком «Сильної України»).

Один із учасників робочої групи Едуард Залуський повідомив присутнім, що люстраційний комітет працюватиме відповідно до Закону "Про об’єднання громадян" і його рішення носитимуть рекомендаційний та інформаційний характер для громади міста. Він запросив усіх бажаючих до роботи у робочій групі, а також закликав пропонувати своїх кандидатів до комітету.

Після вгамування пристрастей учасники зібрання заслухали претендентів на входження до Володимир-Волинського люстраційного комітету, поставили їм запитання та обговорили запропонованих кандидатів. Серед них – громадські активісти, підприємці й журналісти, проте остаточний склад групи люстраторів буде ухвалений пізніше. Учасники робочої групи вирішили продовжити висунення кандидатів, щоб до комітету змогли подати своїх представників і трудові колективи міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
я Показати IP 8 Квітня 2014 15:14
до Мельника зі Свободи першого не забудьте заїхати..... і пролюструйте його як він родину лікує за державні кошти.... У патріотів неньки грошей не хватає.....вони за державний кошт лікуються
Я не я до я Показати IP 8 Квітня 2014 16:40
Я от думаю, якщо директора першої школи люструвати, то де він ще знайде таке місце щоб до малолеток чіплятися
Ірина до я Показати IP 8 Квітня 2014 22:00
Ну Свобода, так як і вся опозиція в нашому місті продажні та брехливі. В їхніх діях сплошна фальш.
банда Показати IP 8 Квітня 2014 15:23
депутат регіонал борбелюк на зібрання привів два десятки своїх працівників, які заважали людям своїми репліками. так боїться люстрації ігроман саганюка
Очевидець Показати IP 8 Квітня 2014 16:04
Я порахував, що в залі з явно майданутих володимирчан було 27 осіб, ще 14 тих що їм співчувають та ходили на Майдан, а всього ж було 107 людей. То, якби Борбелюк налив своїм хлопцям більше горілки, то ті б відлюстрували тих люстраторів не гірше Мороза.
Анонім до Очевидець Показати IP 8 Квітня 2014 16:37
коментар було видалено
Вася Показати IP 8 Квітня 2014 16:36
а Беля як поняв. що йому нецікаво, то переліз через крісла і пішов, невиховане чмо. Але папа засц*в раз їх наслав, ой засц*в!
Лайза до Вася Показати IP 25 Квітня 2014 07:56
Ага, Бєля значить невихований, а буйнопомішана Ася яка репетувала матами на цілий зал, то є приклад виваженості і толерантності....Оце люстратори.....Чи, мо кастратори????
не спав Показати IP 8 Квітня 2014 16:39
у фразі "...щоб до комітету змогли подати своїх представників і трудові колективи міста..." і криється основний підвох ;)
А чого Показати IP 8 Квітня 2014 17:01
А чого подзизея і савєльєва не було, тільки своїх шавок прислали?
Наталія Показати IP 8 Квітня 2014 20:23
А чому сорока ні слова не сказав не за ні проти???????
до василька Показати IP 9 Квітня 2014 01:31
беля не чмо чмо ти
Чув і бачив Показати IP 9 Квітня 2014 02:38
Це вам не беля а Олег Васильович дуже поважні людина у нашому місті керівник найбільшого підприемства у районі А ви ніхто ізвуть вас ніяк
357 Показати IP 9 Квітня 2014 02:41
Беля не може бути люстрований бо він не держ службовець Ви якщо пишете то хоч трошки думайте
Працівник Показати IP 9 Квітня 2014 02:46
Борбелюка чотири рази підряд обирають депутатом і обируть ще десять разів бо таке створити це вам не п---ти
Знаю Показати IP 9 Квітня 2014 02:55
На герборі працюе тисячу сто працівників з них три іноземці один чи два з европи то треба побільше таких борбелюків саганюків ковальчуків шиліпін дібров і европа буде проситись до нас а не ми в европу
Справжній люстратор Показати IP 9 Квітня 2014 03:03
Треба карпюка залуцького чайковську сусіка мамедова сороку відлюструвати з міста і не буде у місті ціеІ хвороби
579 Показати IP 9 Квітня 2014 12:49
застав дурня богу молитись то вІн лоба поб.е ви пролюструйте карпюка та його брата як не роблячи нІде можна так жити дармоЙІди та й годІ
123456 Показати IP 10 Квітня 2014 18:17
Як завжди місцеві шавки Леді Чайковської зробили свій сходняк і хотіли його якось оправдати, але народ все бачить хто е хто!!! Нехай Леді Чайкрвська себе люструе і нехай розкаже громадянам міста як вона проводила держзакупівлі через свою фірму і чому дітям готують їжу з гнилої картоплі яку вона (Леді) поставляла в шкільні заклади!!!!
Лайза Показати IP 25 Квітня 2014 08:04
Люстрація на володимирський мотив, - то забавки! Цей "актив" ходив на віча самі виступали і самі себе слухали, бо жодна поважаюча себе людина не буде слухати їхньої маячні. В Майдан награлися, про гроші які люди зібрали як слід не відчиталися, а тпер у них нова забавка:люстрація. Але це вам не пройде, бо кожен хто вас добре знає ( а це майже уся громада міста ) збере кілька сотень "запашних" компроматів на вас....А потім всі гуртом що зробимо? Правильно - ВАС пролюструємо!. Перш ніж братися за таку справу треба самим як слід відмитися люстратори х...ві!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus