USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині – три міста без гарячої води

6 Квітня 2016 13:30
Луцьк, Володимир-Волинський та Нововолинськ лишилися без гарячої води через борги. Коли у волинян з кранів потече гаряча – ніхто не знає, як і відповідь на запитання, як погашати борги.. Оптимістичних прогнозів ніхто не дає.

Про це йшлося під час засідання антикризового штабу при облдержадміністрації сьогодні, 6-го квітня, в овальній залі будівлі обласної ради.

Із цього приводу заступник голови правління з постачання та обліку газу ПАТ «Волиньгаз» Андрій Карпомиз повідомив, що відновлять постачання блакитного палива коли боржниик із ними розрахуються.

«Щодо боргів, то Луцьк має їх - 22 мільйони гривень, Володимир-Волинський - 2 мільйони гривень, Нововолинськ - 2 мільйони гривень.

Ситуація вивчається, а коли буде позитивний результат – невідомо. Це, першою чергою, - клопіт міських голів», - наголосив Карпомиз.

Питання поставили до представників Луцькради, на що перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев відповів, що владці не бачать вирішення проблеми.

«Скільки можемо – стільки й погашаємо заборгованість. Як вийти з цієї ситуації – сказати не можу. Десятки років тарифи не відповідали фактичній собівартості, були затримки по пільгах, субсидіях, що призвело до штрафів. Тому розрахуватися за все – такої можливості немає», - пояснив Яковлев.

Подібну думку висловили й представники інших міст.

Зауважимо, що, окрім боргів перед «Волиньгаз», ДКП «Луцьктепло» має ще й заборгованість перед НАК «Нафтогазом України» за попередні роки - 71 мільйон гривень.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО НАЙБІЛЬШЕ БОРГУЄ «ЛУЦЬКТЕПЛУ»

Нагадаємо, днями Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у Луцьку відключили гарячу воду, оскільки НАК «Нафтогаз» перекрив газовий вентиль «Луцьктеплу» за борги.

Натомість оптимістичнішу інформацію дали енергетики Волині, які повідомили, що з ними жителі області розрахувалися на 103%, за що й подякували краянам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Яковлєву Показати IP 6 Квітня 2016 13:48
Якщо владці не бачать вирішення проблеми, тобто не справляються з своїми основними вимогами -надавати людям послуги за які вони ОПЛАТИЛИ. ТО треа збирати манатки і вилазити з крісел з кабінетів а дати місце тим хто будуть вирішувати, хоча б так як у Ковелі вода гаряча є!!!! Хватить вже брехати!
Я Показати IP 6 Квітня 2016 15:34
Треба не шкурняки рішати (Рішали), а виконувати свої обов'язки. Як це так " не бачимо вирішення проблеми" , а хто має знати відповідь? Тільки підприємців вміємо ганяти. В Європі такі "фахівці" вже би заяви на звільнення писали. Зато коли вибирали то обіцянок було багато. ВИСНОВОК: (Чем дальше в лес, тем толще Партизаны), хто партизани зрозуміло.
Ігор Показати IP 6 Квітня 2016 16:18
Чому в інших містах України гаряча вода є, а в Луцьку не має. Люди ті самі, а ось керівники різні. Робіть висновки.
ВОВК Показати IP 6 Квітня 2016 19:29
В шию гнати осла Яковлева. ІДИ КОЗИ ПАСТИ КЕРОВНІК ХР-НОВ
Льова до ВОВК Показати IP 6 Квітня 2016 21:20
Перекрив воду не НАК " Нафтогаз", а волиньгаз. І причому тут Яковлєв ? Це ті жирні коти з волиньгазу мутять. Ту мафію давно треба міняти, корупція там процвітає. Наче в інших містах заборгованості немає, але гарячу воду облгази цих міст не відключають.
Бабуля до Волиньгазу Показати IP 6 Квітня 2016 21:54
У мене заборгованості немає, чому я без гарячої води ?
Бабуля до Волиньгазу Показати IP 6 Квітня 2016 22:39
У мене немає боргів, то чому я без гарячої води ? Це ваші проблеми , що вам хтось заборгував, чому люди,які справно платять, мають жити наче ще комусь за щось винні ????
Чоловік Показати IP 7 Квітня 2016 14:53
Цікаво, де пропали ті активісти, що заборонили концерт Насті і Потапа? Чи вода для них не є такою насущною проблемою?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus