USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна приєднується до баз даних Інтерполу

20 Серпня 2015 12:34
Україна 24 серпня виходить із системи розшуку злочинців у рамках СНД і переходить на використання прямих каналів, синхронізованих з базами даних Інтерполу.

Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк під презентації нової системи контролю біометричних даних громадян у міжнародному аеропорту "Бориспіль", - повідомляє УНІАН.

"Україна з 24 числа (серпня – ред.) виходить з бази розшуку країн СНД, оскільки Москва не виконує наші процесуальні доручення, і наше приєднання до баз даних Інтерполу означає, що тепер ми стали частиною єдиної системи розшуку злочинців", - сказав Арсеній Яценюк.

Зі слів глави уряду, приєднання до баз даних Інтерполу було однією з основних умов нашого співробітництва з європейськими партнерами і однією з умов лібералізації візового режиму.

"Нарешті, через 20 років ми отримали доступ до баз даних Інтерполу. І тепер кожен, хто перебуває в міжнародному розшуку, перевіряється Держприкордонслужбою, інформація приходить з баз даних Інтерполу, - сказав Арсеній Яценюк.

Той, хто в Інтерполі, не зможе пройти держкордон України, і буде затриманий українськими правоохоронцями".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
прем'єр Показати IP 20 Серпня 2015 12:41
СНД створена 8 грудня 1991 року в садибі Віскулі (Біловезька пуща, Білорусь) як господарський, політичний та економічний союз Білорусі, Росії та України. Назад в СССР? Вернем все в зад.
Roman до прем'єр Показати IP 20 Серпня 2015 13:40
Читати навчись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus