USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

В Україні затримали двох злочинців, яких розшукував Інтерпол

9 Липня 2020 20:36
В аеропорту Львова і в пункті пропуску Тиса були затримані громадяни Естонії та Угорщини. Обидва перебували в міжнародному розшуку.

Військовослужбовці Львівського та Чопського прикордонних загонів затримали і передали в руки поліції двох іноземців, які перебували в міжнародному розшуку, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби в четвер, 9 липня, передає Корреспондент.

Обох іноземців було затримано напередодні ввечері. Громадянина Естонії, розшукуваного в Німеччині за шахрайство, виявили під час проходження паспортного контролю в аеропорту Львова. Він намагався полетіти в Туреччину. А громадянина Угорщини, який розшукується поліцією у себе на батьківщині, затримали в пункті пропуску Тиса.

За фактами виявлення розшукуваних проінформоване Укрїнське бюро Інтерполу в Києві. Обидва затриманих передані співробітникам поліцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus