USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українську надсучасну бронетехніку залучили на Схід

5 Червня 2014 09:55
Українським силовикам, які проводять АТО на Сході, відправлять надсучасні броньовані всюдиходи "Дозор", йдеться в сюжеті ТСН.

Багатоцільові "Дозори", розроблені в Україні, збираються використовувати на передовій АТО, що тепер проходить на Півночі Донецької області. Всюдихід коштує удвічі менше від інших БТРів та здатен проїхати там, де важкій техніці не під силу. Надлегкий бронетранспортер "Дозор" здатен вражати ціль на відстані до 2-х кілометрів, а воювати може і вдень, і в ночі, оскільки оснащений надсучасною технікою.

Броня "Дозору" краща за радянську в БТРів, стверджує його конструктор. У цьому переконалися, випробовуючи бронетранспортер у "гарячих" точках.

Оглянути вітчизняний бронетранспортер на військовому полігоні на Харківщині вирішив і виконувач обов'язків президента та спікер парламенту Олександр Турчинов. Він вирішив замовити по сотні таких "Дозорів" для Міноборони та Внутрішніх військ.

"В першу чергу робимо наголос на замовлення саме нашому Оборонпрому. Саме вся техніка, яка використовується, вона виключно вітчизняного виробництва. Плюс треба декілька місяців для того, щоб налагодити виробництво. Я хочу сказати, він дуже себе гарно зарекомендував", - заявив глава Ради, оглянувши сучасний "Дозор".

У новобранців, які задіяні в АТО, проблем із новою технікою бути не повинно. Адже щоб влучно стріляти з легкого бронетранспортеру потрібно лише з тиждень потренуватися, а щоб вправно керувати ним достатньо лише вміти їздити на авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
111 Показати IP 5 Червня 2014 09:57
"Українська надсучана бронетехніка" - фантастика. В нас такаЄ????????????????
НЕЛУЧАНИН до 111 Показати IP 5 Червня 2014 10:25
уяви собі. про що ти ще не знаєш ?
emihrantka Показати IP 5 Червня 2014 10:16
Позбирайте всіх дармоїдів,що сидять у жінок на щиї дайте їм по 100 гривень і на передову. Жінки ще подякують.У мене особисто такий брат,має вищу освіту і все йому хтось винен ,шо життя невдалось,сидить на пенсії матері,зарплаті жінки роками.Але він мужчина! Зашитнік !:) А скільки таких защитніків по селах іо містах.Треба щоб і вони хоч на щось в житті зґодились,хоч у ролі ''бронежилетів'''для працюючих людей i бронетранспортерiB.
історик Показати IP 5 Червня 2014 10:47
Ця труна на колесах "сучасна" техніка?:) Та Ленін у 17-му на більш сучасному броньовику був!!!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus