USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українцям презентували оновлені вагони поїздів

11 Грудня 2015 10:30
«Укрзалізниця» 9 грудня провела виставку-огляд пасажирських вагонів, які нещодавно ремонтувалися. Про це пише «Волиньpost» із посиланням на прес-службу компанії.

Як зазначається, мета виставки – визначення підходу до проведення різних видів ремонту в подальшому: зокрема, буде визначено єдиний інтер'єр, стиль рухомого складу та технічні вимоги до проведення ремонтів.

Незабаром «Укрзалізниця» прийме чотирирічну програму капітального відновлення пасажирських вагонів з подовженням терміну їх експлуатації на 13-15 років. Передбачено ремонтувати не менше 200 вагонів щорічно.

Загалом за підсумками 11 місяців 2015 року було відремонтовано 1854 пасажирські вагони, що більше плану на 2%. З них деповським ремонтом відновлено 1303 вагони, капітальними видами ремонту « 551. В умовах вагоноремонтних заводів: ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» відремонтував 5 вагонів та проведено капітально-відновлювальний ремонт 9 вагонів в умовах ПАТ «Дніпропетровський завод з ремонту та будівництва пасажирських вагонів» та ТОВ «Харківський вагонобудівний завод».

Решту рухомого складу було відремонтовано в умовах залізничних депо, що входять до структури ПАТ «Укрзалізниці».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus