USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уряд можуть покинути декілька міністрів, - ЗМІ

11 Серпня 2015 18:26
Квіташвілі, Демчишин і Пивоварський, робота яких викликає чимало критики, можуть покинути Кабмін у вересні. Про це інформує канал 24 з посиланням на видання "Вести".

Арсеній Яценюк вже встиг анонсувати переформатування Кабміну. Прізвищ не назвав, але міністри, готові "на вихід", на слуху завдяки критиці.

У виданні вважають, що, першою чергою "стільці висмикнуть з-під ставлеників олігархів середньої руки, які втратили вагу". Зокрема, "Вести" вказують на міністра інфраструктури Андрія Пивоварського.

Нинішній міністр сів у крісло не без підтримки олігарха і співвласника групи "Континіум" Ігоря Єремеєва (заправки WOG), який нещодавно отримав серйозну травму. Правда, залишилася ще його фракція в Раді, залишилися впливові Степан Івахів та Сергій Лагур,— підкреслює видання, посилаючись на політолога Костянтина Бондаренка.

Повідомляється, що свій портфель також втратить глава МОЗ Олександр Квіташвілі (він уже написав заяву за власним бажанням, але його поки не розглянули ні в Кабміні, ні в Раді), а також Міненерговугілля Володимир Демчишин.

"Джерело у БПП підтвердило: питання щодо Демчишина вирішене, дуже вже багато критики — і не тільки з боку Яценюка", — пишуть "Вести".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "доля міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського вже вирішена "через велику кількість претензій, що накопичилися до нього у прем'єра. Прогнозувалося, що відставка чиновника, який перейшов на роботу в Кабмін з компанії Ігоря Єремєєва, розглянуть ще в серпні під час позачергового засідання парламенту.

ЗМІ стверджують, відставки міністра інфраструктури також домагається одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі, який змушений боротися з корупцією у відомстві Пивоварського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Серпня 2015 22:32
А чому можуть? Вони його покинуть в вересні, як тільки закінчиться термін недоторканності уряду. Між іншим, Квіташвілі покине уряд за власним бажанням. Може в нього тями достатньо зрозуміти, що український уряд ще гірше, чим грузинський уряд в вигнанні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus