USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вакантною лишається посада голови РДА в одному з районів Волині

28 Березня 2016 09:35
Попри те, що президент призначив очільників двох райдержадміністрацій, обов’язки голови Іваничівської РДА досі виконує перший заступник.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 28 березня.

Як повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, розпорядженням президента на посаду голови Ратнівської райдержадміністрації призначили Юрія Харламповича, на посаду голови Любомльської РДА - Миколу Пархомука. Представлення новопризначених посадовців відбудеться цього тижня. Вакантною лишається посада голови Іваничівської райдержадміністрації (попередній очільник РДА обраний головою Іваничівської селищної ради). Зі слів Володимира Гунчика, ОДА наразі працює над підбором кандидатур на посаду голови Іваничівської райдержадміністрації, триває їхнє представлення в Кабміні та Адміністрації Президента. На відміну від Ратнівської та Любомльської РДА, де донедавна не було навіть заступників, обов’язки голови Іваничівської РДА виконує перший заступник голови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
голова Показати IP 28 Березня 2016 10:09
це Гусь собі припас.
Анонім Показати IP 28 Березня 2016 11:57
Закрити ці всі РДА вони нікому непотрібні.Де оптимізація.Школи,лікарні закриваєте, а вони що роблять? А нічого купа бездельників і хапуг,які сидять на шиї голого,ободраного наріду
Дядя Руня Показати IP 28 Березня 2016 14:29
В Іваничах голови адміністрації більше нема, ніж є. Тобто вакнтна посада роками і нічо. Справляються. :) Та там і голови ради не було, бо воював і голови адміністрації. і чотко працювали. Може ну їх всіх? Може анархія- мать порядка?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus