USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в селян забрали водойму, щоб таємно продати

8 Липня 2014 13:39
Громадське об’єднання не допустили до торгів за оренду водойми в Горохівському районі. Люди звернулися в облдержадміністрацію, аби їм допомогли.

Це питання розглянули під час засідання обласної комісії з питань організації надання у користування на умовах оренди водних об’єктів, розташованих за межами населених пунктів на території області сьогодні, 8-го липня.

Водойма, за яку борються люди, знаходиться в центрі села Лобачівка, її площа 4,5 гектара.

«До нас надійшла заява від мешканців Горохівського району. Вони розповідають, що, об’єднавшись, створили спортивно-риболовне товариство «Веселка» й хотіли займатися спортивною риболовлею, однак їх «притиснули» бізнесмени», - розповідає секретар комісії Сергій Остромухов.

Із зачитаної ним заяви: в 2005-му році провели таємно тендер, без участі громадських активістів й ставок право оренди отримав луцький бізнесмен, а не жителі села. А вже цього 2014-го року договір на оренду завершився. Люди просять, аби ставок дали їм на умовах помірної орендної плати.

Втім, бюрократична машина цього не дозволяє зробити, тому водойму у селі Лобачівка подадуть на аукціон.
«Це все, що ми можемо зробити, от вже як той тендер буде проходити – питання до інших структур», - прокоментував заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 8 Липня 2014 14:02
Але морда тупа в Собуцького...
Андрій до Всезнайко Показати IP 8 Липня 2014 14:13
Це ж краще ніж тупі мізки,які подібними коментами засмічують медіапростір.
Всезнайко до Андрій Показати IP 8 Липня 2014 14:22
То навіщо ти сюди лазиш з тупими мізками, Андрійку?
Анонім Показати IP 8 Липня 2014 16:08
до 3-х га на водоймі при розведені будь-яких риб прибутку не отримати. Це для власного задоволення. На який прибуток розраховують бізнесмени при площі 4,5 Га важко уявити. Прибуток в риболовлі починається від 10 Га.
Люстрація Показати IP 8 Липня 2014 20:27
Прізвища аферистів,махінаторів,сільського голови Лобачівки ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus