USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Влада у Києві планує розігнати євромайданівців

9 Грудня 2013 20:52
Декілька тисяч солдатів внутрішніх військ, міліціонерів та бійців «Беркуту» зібрали сьогодні у Києві. На думку представників опозиції, Віктор Янукович планує найближчим часом знести наметове містечко та розігнати мітингувальників.

Так, сьогодні, 9 грудня, ввечері, на перетині вулиць Шовковичної та Інтитутської зайняли позиції бійці «Беркуту», заблокувавши прохід вулицею. Таким чином, дехто з мешканців мікрорайону не міг потрапити до своїх осель. Пересічні кияни намагалися вмовляти бійців спецпідрозділу пропустити їх, однак ті не реагували на прохання та звернення. Невдовзі з Майдану Незалежності підійшла колона демонстрантів, які утворили два живих ланцюги навпроти «беркутівців». Демонстранти вигукували гасла «Міліція – з народом», «Зека - геть» та «Слава Україні» й співали стрілецькі пісні. У якийсь момент здавалося, що може дійти до сутичок між демонстрантами та правоохоронцями, однак євромайданівці не виявляли агресії проти бійців спецпідрозділу.

















«Відбувається наступне: так Віктор Янукович вирішив розпочати круглий стіл - пригнав тисячі міліції, «Беркуту», внутрішніх військ та хоче знести мирну демонстрацію. Наші демонстранти мають чітку вказівку – ніякого застосування сили, ми не допустимо жодної провокації, зараз ми ходимо і звертаємось до працівників міліції «будете бити людей – будете відповідати по закону». Поки що ситуація контролюється. Якщо вони знесуть одні палатки, ми поставимо нові, якщо вони знесуть одну лінію, ми побудуємо нову. Янукович повинен розуміти, що внутрішніми військами не вирішується політично-економічна криза. Десять тисяч «Беркуту» не можуть переламати мільйон. Зараз те, що ми заблокували, заблокували й вони, це тактика війни, ми кордон – вони знову кордон, подивимося, у кого буде більше сил», - прокоментував ситуацію один з лідерів опозиції Арсеній Яценюк.





З його слів, міліція, особливо внутрішні війська, будуть себе поводити нормально, але він бачив декілька десятків «тітушок», які «бігають по парку». На думку Арсенія Яценюка, вони обов’язково влаштовуватимуть провокації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Правоохоронці знайшл Показати IP 9 Грудня 2013 21:18
причетності опозиції до провокацій. Попередній аналіз інформації, що знаходиться на вилучених в офісі партії «Батьківщина» серверах, доводить, що за усіма великими провокаціями останніх днів стояв Олександр Турчинов. Про це повідомило джерело в Службі безпеки України, підрозділи якої й відпрацьовували вилучення. «Листування, сценарії для провокаторів вуличних заворушень, чеки про оплату їх послуг ... Адже розбір і аналіз всіх, що знаходяться на серверах документів тільки почався. Це не тільки шокуюча інформація, а й безапеляційна доказова база, яка може загрожувати звинуваченнями за досить серйозними статтями. Фактично це весь дев'ятий розділ Кримінального кодексу України (злочини проти громадської безпеки - прим. Ред.): Від тероризму до умисного знищення або пошкодження об'єктів », - повідомило джерело в СБУ. За його словами, маючи на руках такі докази, влада навряд чи буде милостива до призвідників погромів і бійок, жертвами яких стали десятки людей (включаючи співробітників правоохоронних органів). Причому європейська громадськість на цей раз навряд чи стане підтримувати опозиційних лідерів, обвинувачених в настільки серйозних злочинах. «Це вам не економічні правопорушення Юлії Тимошенко, це кримінальні злочини. Включаючи тероризм, з яким сама Європа бореться вельми кардинальними методами. Я б на місці опозиційних лідерів б швидко «пакував валізи» в імміграцію », - сказав співрозмовник.
ну і шо... до Правоохоронці знайшл Показати IP 9 Грудня 2013 22:27
вже відпрацював своє..., завтра приходь за платнею
хехе) до Правоохоронці знайшл Показати IP 10 Грудня 2013 08:35
чувак, шо ти куриш?
пропало всьо Показати IP 9 Грудня 2013 21:18
За повідомленням газети "Известия в Украине" "В столичном аэропорту «Жуляны» подготовлен самолет для осуществления чартерного рейса по маршруту «Киев-Гамбург». По предварительной информации, пассажирами этого рейса должны стать лидеры так называемой объединенной оппозиции, а также часть высшего партийного руководства блока «Батькивщина». Об этом сообщил сотрудник аэропорта, пожелавший сохранить анонимность. «Позвонили около половины седьмого вечера, сказали, что полетят лидеры ЕвроМайдана, а также Александр Турчинов и еще кто-то из «Батькивщины». Готовим борт в «авральном режиме», - сказал источник в «Жулянах». Не исключено, что такая поспешность связана с тем, что за полчаса до этого стало известно об обыске, который подразделения СБУ провели в офисе партии «Батькивщина». Из помещения были изъяты компьютерные сервера. Позже источники в правоохранительных органах сообщили, что даже предварительный анализ находящихся там документов позволяет утверждать, что за всеми крупными провокациями последних дней стояли именно оппозиционеры. Лидерам ЕвроМайдана, по различным данным, могут быть предъявлены обвинения по целому ряду статей Уголовного Кодекса, включая обвинения по статьям 255 (Создание преступной организации), 257 (Бандитизм) и 258-5 (Финансирование терроризма)".
хехе) до пропало всьо Показати IP 10 Грудня 2013 09:50
бачу, шо тебе так конкретно погребло))) по ходу лідери опозиції в літаку ночували)))
цікавий Показати IP 9 Грудня 2013 22:23
А рука не болить так багато писати))) Прочитати нєасіліл - многабукафф)))
цікавий Показати IP 9 Грудня 2013 22:24
Хоча пасторський чекіст (чи чекістський пастор) може...
Богдан Показати IP 9 Грудня 2013 22:57
Дійсно слідство, безумовно, отримає докази про злочини лідерів опозиції по низці кримінальних статей. Але залишається позиція українських олігархів, які хочуть послабити владу президента.Вони продовжують фінансувати опозицію і Майдан, в їх руках провідні українські телеканали та газети,які продовжують нагнітати істерію, поливають брудом правоохоронні органи,брешуть на тему євроінтеграції.Декілька тисяч майданутих вихідців із Галичини хочуть нав*язати власну волю мільйонам українців,зокрема киянам.=Невинні діти= ,яких побили,показали на що вони здатні з металевими цепами ,, арматурою,газовими балончиками та камінням в руках.Морально вони вже готові влаштовувати погроми та акти вандалізму,а то й стріляти в міліцію та Беркут,залишилось дістати чи захопити зброю. Що вражає -їх фарисейство та вміння провокувати.
хехе) до Богдан Показати IP 10 Грудня 2013 08:48
А хіба не злочин, коли кидають спецназ, озброєний спецзасобами, проти мирних студентів? хіба не злочин, шо після розгону мітингу людей по декілька діб не можуть знайти їх рідні? то напевно щось потрібно змінювати.. чи це нормально, коли пропала десь людина, чи вничку винесли рішення суду або побили просто так???
Богдан-хехекалу Показати IP 10 Грудня 2013 11:53
Поліція Нью-йорка відразу відкрила б вогонь на знищення ,якби її спробували атакувати =мирні =демонстранти з металевими цепами,арматурою,.газом ,кастетами та камінням. І преса однозначно підтримала б такі дії поліції .Але таке може бути лише в США і аж ніяк не в Україні,де =мирним студентам= дозволено калічити правоохоронців,проламувати їм металевими прутами голови,де ПРОВІДНІ ТЕЛЕКАНАЛИ безсоромно тиражують бредові думки Луценка,Яйценюка, Тягнибакса.,брешуть про євроінтеграцію,а 50 тис.мітинги перетворюються, з подачі продажних журналістів-грантоїдів, на мільйонні колони протестуючих.У ТАКИЙ СПОСІБ ЗНИЩИЛИ квітучу Лівію сабільний Ірак,=мирними =акціями починалась смута в ЮГОСЛАВІЇ, Єгипті та Сірії,а закінчилась тероризмом,етнічними чистками,масовими вбивствами,руйнуванням цих держав.
хехе) до Богдан-хехекалу Показати IP 10 Грудня 2013 12:52
я думаю шо поліція Нью-Йорка ніколи б не випустили курсантів без щитів захищати адмінбудівлі... так, поліція в америці визвала б з десяток F-22 і знищила б усіх хто стоїть на площі, разом з прилеглими будинками, а газетярі з офісів аплодували б їм))) бо якщо не будуть аплодувати, то поліція і їх знищить))) я от нерозумію, ти встиг на мітингах в Києві побувати, шо пишеш ніби канали шось не те пускають? чи то фантазія в тебе розгулялася?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus