USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинян попереджають про можливі черги на «Ягодині»

22 Серпня 2015 10:47
Через заміну системи баз тривалість митного оформлення вантажних автомобілів - збільшилася. Відтак, волинян попереджають про можливі черги та просять суб’єктів ЗЕД використовувати для проходження митних процедур інші пункти пропуску.

Через заміну системи баз Волинська митниця ДФС просить суб’єктів ЗЕД використовувати для митного оформлення не лише м/п «Ягодин».

В зв’язку зі зміною системи бази NCTS на систему NCTS-2 тривалість митного оформлення вантажних автомобілів, що прямують до Польщі через м/п «Ягодин», значно збільшилася.

Задля уникнення черг представники митних служб Польщі та України просять суб’єктів ЗЕД використовувати для проходження митних процедур інші пункти пропуску.

Перехід на нову систему триватиме до 22.08.2015 року включно.

Окрім того, як повідомляє Обозреватель, на під'їздах до митного поста «Ягодин» Волинської митниці утворилися величезні пробки з боку України.

Про це виданню повідомили очевидці.

«Черга з автомобілів не рухається, а на посту заявили, що чекають дзвінків зверху. Ми з третьої ночі стоїмо і тільки пару авто пропустили», - розповіли нам.

Люди в черзі не виключають, що їм доведеться ще день простояти в пробці, щоб виїхати з України.

Відзначимо, що 6 серпня тодішній президент Польщі Броніслав Коморовський підписав закон про ратифікацію протоколу, який змінює Угоду про малий прикордонний рух з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 22 Серпня 2015 10:48
Спасібо за попередження!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus