USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Призначили першого заступника прокурора області

5 Серпня 2014 10:48
Колишній прокурор Любомльського району отримав посаду.

1 серпня Генпрокурор України Віталій Ярема призначив не лише прокурора області Вадима Максимова, а й одразу – його першого заступника, - інформує «Волинська газета».

Що цікаво: ним став Олег Корецький, який прийшов у прокуратуру області після призначення Анатолія Коцури й до 1 серпня був заступником прокурора області. А раніше працював прокурором Любомльського району.

Народився 20 серпня 1980 року у селищі Турійськ. У 2002 році закінчив навчання у Львівському національному університеті імені Івана Франка й розпочав свою трудову діяльність в органах прокуратури з посади старшого слідчого Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури Волинської області.

Обіймав посаду прокурора відділу захисту майнових, інших особистих праві свобод громадян та інтересів держави прокуратури Волинської області, заступника прокурора міста Луцька, працював у Генеральній прокуратурі України.

Нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
Правда Показати IP 5 Серпня 2014 11:16
Цікаво, скільки вони пробудуть на своїх посадах і через скільки часу почнуть писати про їх "здобутки"?
Що до Правда Показати IP 5 Серпня 2014 11:48
Вже є здобутки... - лексус Корецького. В декларації за минулий рік, його не було...далі буде , ще цікавище
Пан Показати IP 5 Серпня 2014 11:43
Це помилка нового прокурора.... Щоб зрозуміти , що це гавно- не обов'язково пробувати його на смак...
Лучанин Показати IP 5 Серпня 2014 11:48
Плакав бізнес Люблмиля,тепер буде плакати бізнес Волині.
На жаль -так Показати IP 5 Серпня 2014 11:53
Под самым красивым павлиньим хвостом всегда находится самая обычная куриная жопа.
Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 12:11
Ось вам і люстрація . Тато і гроші вирішили все, і дружина - суддя допомогла. Та і який з нього заступник прокурора з мінімальним досвідом. Але всі негативні відзиви Корецького не лякають, він йде по трупах, але це питання часу. Швидка кар’єра - болісне падіння. Молода людина, а скільки має негативу.
000 до Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 12:39
Тато і мама завжди при владі (в райвиконкомі) були в Турійську.
Алла до Анонім Показати IP 5 Серпня 2014 13:02
Ви знаєте , дуже болісно на все це дивитися. Майдан нічого не змінив. Хто був при владі , ті й залишилися. Де люстрація? Потрібно було всю міліцію змінювати. Там місце на керівних посадах тих наших хлопців , які зараз воюють на Сході. ПОвірте , там також є гарні юристи і досвідчені в даній галузі люди. Але в них не має впливових батьків і так званих "звязків". Я все таки ще надіюся , що президент прийме до уваги це і так зробить тому , що поки не час все кардинально міняти допоки йде війна. Але якщо все так само залишитьмя - наступний майдайн не зща горами. І мабуть він буде набагато жорсткішим. Мені огидно дивитися на ці напищені рила , які в правоохоронних органах сидять і ділять посади поки гинуть наші герої.
Ковельчанин Показати IP 5 Серпня 2014 12:26
Пам’ятаємо його і у нас у Ковелі, помічником прокурора, наглості йому не займати
Патріот Показати IP 5 Серпня 2014 13:54
В добру путь!
олег Показати IP 5 Серпня 2014 14:20
і процвітає корупція в облпрокуратурі Волині
Небайдужий Показати IP 5 Серпня 2014 14:45
Як же набридло читати бруд в коментарях на кожному сайті, і не тільки стосовно таких новин. Ви не знаєте людину насправді і, бачу, мало знаєте систему з середини, але ж говорити всі люблять! Якщо вам позаливали за шкіру, то сидіть, мовчіть і не виказуйте себе. Досить лицемірства. Країна не зміниться не через прокурорів/суддів/керівників, а і через таких людей, яких я бачу ледь не щодня. Самі створюєте корупцію, а потім звинувачуєте тих, хто хоч якось намагається боротись з тим всім дном.
нате до Небайдужий Показати IP 5 Серпня 2014 14:58
12 балів за "Самі створюєте корупцію" - ДАЮ = БЕРУ. І поки люди цього не зрозуміють - нічого не буде.
До чесної і небайдуж до Небайдужий Показати IP 5 Серпня 2014 15:26
це ви про свого чоловіка - він намагається боротись . Вже показав себе з усіх сторін як він і ви боритесь за своє матеріальне становище запитайте у своїх земляків.
Небайдужий до До чесної і небайдуж Показати IP 5 Серпня 2014 16:05
Якого чоловіка? Про що ви?
Штефан, Луцьк Показати IP 5 Серпня 2014 15:44
Зрозуміло. Золоте дитя, "господарів" Турійська. Тепер, обласному прокурору Волині, пану Максімову Вадіму, для свого повного корупційного щастя потрібно призначити другим заступником експрокурора Нововолинська, Олександра Сліпчука. Що 10 років "кришував" свого боса - міського голову В. Сапожнікова. Ох, і наробили ж вони ділов! В.Яремі довго доведеться розгрібати. То як, товаришу Вадім Максімов, берете шахрая Сліпчука? Рекомендую дуже. Не пожалкуєте, розбагатівши за три місяці.
Читачка Показати IP 5 Серпня 2014 16:51
Ницість гімнистої людини - заїкатись про чужих батьків.
888 Показати IP 6 Серпня 2014 00:29
олеже подумав куди ти пішов, пацани не будуть розбиратись коли вернуться,так що веди себе вірно ,а не так як прокурор що звинувачує наших хлопців в запоріжжі.
Юрист Показати IP 6 Серпня 2014 18:04
Корецький толковий прокурор, знає свою справу, купа досвіду на різних посадах: не порушуйте закон, не давайте потім хабарів щоб замняти і тоді отут не нийте як жебраки. Просто подумайте коментатори х(енові : а як я себе повів коли мене кинули в свій час такі як решетник і гіль, а який я був на посаді прокурора ?? Здається всі хто коментує хоче доступ до прокурорського посвідчення але погано вчився то і жаба бере
колега Показати IP 6 Серпня 2014 23:55
Корецький,це тупе ледащо з свинарина,якого тато всунув
Мольфар Показати IP 7 Серпня 2014 12:59
Як прийшов, так і піде... ген-ген...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus