USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські аграрії не можуть віддати техніку на армію, але вихід є

3 Лютого 2015 13:03
Четверта хвиля мобілізації передбачає залучення техніки аграріїв до протистояння із загарбниками. Втім, мобілізації підлягають машини, без яких може занепасти господарство.

Про це йшлося під час оперативної відеонаради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками міст та районів Волині вчора, 2-го лютого.

Зі слів тимчасово виконуючого обов’язки військового комісара Волинського обласного комісаріату Романа Кулика, під час наради з аграріями вдалося дійти консенсусу.

«Мобілізаційний процес передбачає залучення машин аграріїв для протистояння з агресором. Втім, є такі транспортні засоби, які інтенсивно експлуатують на підприємствах та постійно залучають до закордонних рейсів. Вилучення таких машин значно погіршить функціонування підприємства. Тому військовий комісар разом із місцевими органами влади провели низку зборів і таки знайшли порозуміння», - пояснює Кулик.

З його слів, аграрії в Ратнівському, Старовижівському, Маневицькому, Любешівському районах необхідну техніку для військових закупили.

Нагадаємо, раніше комісар наголошував, що транспортні засоби волинських організацій підпадуть під мобілізацію у разі крайньої необхідності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus