USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським депутатам-кнопкодавам подарували кнопки

14 Серпня 2015 16:05
Народним обранцям волинської громади подарували клавіатури та калькулятори. Мовляв, вони люблять кнопкодавити, а тому девайси мають припасти їм до душі.

Про це стало відомо під час чергової сесії Волинської облради сьогодні, 14 серпня.

Депутат Валентин Вірковський розповів, що історія розпочалась під час минулої сесії. Мовляв, тоді його колега, Віктор Шумський, під час голосування сидів не на своєму місці і жестами показав, щоб Вірковський проголосував за нього. А тому цього разу на сесію прийшли активісти «Самооборони Волині», які в руках тримали старі клавіатури та калькулятори. На запитання про те, кому адресований такий подарунок, вони лаконічно відповіли: «Депутатам. Вони ж так люблять натискати кнопки, от, хай мають тепер».
Натомість, згодом Богдан Климчук та Олександр Ніколайчук знайшли Вірковського у сесійній залі та вручили девайси зі словами: «нате, і передайте іншим депутатам». Проте, сам депутат не пов’язує це з конкретним випадком і зауважує, що це – результат початку передвиборчої гонки.

«Пішла заготовлена акція. Я собі ціну знаю і на такі «укуси» не реагую. Це методи передвиборчого чорного піару. Є зацікавлені у Володимирі-Волинському, щоб ще до виборів вибити своїх опонентів і хто там стоїть за ними, вони «сплять і бачать» себе у якомусь кріслі», - впевнений депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
писака Показати IP 14 Серпня 2015 16:12
Вірковський, любимчик царя Бориса, вже довіреним у Гузя працює....Це повний абзац...Всеодно де і з ким а би біля корита. Так можна і "бандерівцем" стати, незважаючи на райкомівську молодість!
справедлива до писака Показати IP 14 Серпня 2015 16:41
А то ваші батьки в молодості не були в партії!!! І лише за цією ознакою судити... то усі, кому за 40 вже зрадники. А Вірковський справедливий мужик і хороша людина, так що позакривайте роти!!!
опонент Показати IP 14 Серпня 2015 16:16
Галюцинації приходять у снах. Подивіться четверте фото з початку, як підтвердження сказаного ...Валік, то може не треба нічого і і ніде пожиттєво міняти, і виборів не проводити , папа тебе знову пхатиме в депутати??? Незамінний ти наш!
до опонента до опонент Показати IP 14 Серпня 2015 16:46
Ви б хоча б трохи володіли інформацією і знали, яка підтримка у Вірковського в місті! Та хто його "пхає"!!?? Так що перед тим, як писати всяку гидоту про нормальних людей, то краще б розібралися в ситуації!!!
Оксана до опонент Показати IP 17 Серпня 2015 14:56
По-моєму галюцинації в тебе , "шановний". Якщо людина просто прикрила очі, то це не привід гавчати. Видно ж з інших фото, що це саме так. А хто кого пхає? Може ти володієш якоюсь інформацією, конкретикою, прізвищами? Для чого дурна мова ні про що?
Приносили усім Показати IP 14 Серпня 2015 16:28
Приносили усім 5-м кнопкодавам, а був на місці один.
Володимир Показати IP 14 Серпня 2015 18:21
В нашому древньому місті всі невдахи і нещасливчики, крім людей наближених до мера.Заслуги Вірковського в тому що живе у інших суспільних вимірах і системі , чи просто допомагають старі корупційні "звязки" і хороше знання "таблички ділення"? Ці люди вже давно в Європі, тільки з ними нам туди не світить, бо вони створили систему під себе, тобто ми зайдемо черговий раз в ж... ......пу!!! Майданили, а толку?
EYROPA до Володимир Показати IP 14 Серпня 2015 19:51
Як казали одні люди: "УКРАЇНА - ЦЕ ЄВРОПА"))
на жаль до EYROPA Показати IP 15 Серпня 2015 07:21
що тільки казали, а воз і нині тут.....
Все одно Показати IP 15 Серпня 2015 01:19
Виграе Вірковський і Борбелюк бо люди за них а не за при**рків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus