USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинський бізнесмен повісить депутата вверх ногами?

28 Лютого 2014 18:32
Дуже різкі й неоднозначні привселюдні заяви зробив бізнесмен з приміського села Воля Ковельська, член міськрайонного штабу Національного спротиву, що діє під егідою ковельської міської партійної організації ВО «Батьківщина», Микола Печенюк. Обурюючись виступом на позачерговій сесії Ковельської районної ради керівника волинського Правого сектору Павла Данильчука, він заявив з трибуни: «Я даю гарантію, що зараз під мене ляже п’ятдесят «штиків» з автоматами і ми будемо боротися з Правим сектором, чи з ким?»

До речі, на цій же районній сесії координатор міського громадського формування з охорони громадського порядку «Охорона Порядку», член політради місцевого осередку ВО «Батьківщина» Ігор Пініс сказав: «В нашу дружину входять всі: депутати, не депутати, громадяни, бандити, хто хоче». У залі були присутні заступник Ковельського міжрайонного прокурора Наталія Ткачук, виконувач обов’язки начальника Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області полковник міліції Іван Тусь, начальник Ковельського міжрайонного відділу управління СБУ у Волинській області Ігор Шумивода, і всі вони – промовчали, наче нічого не відбулося.

Секретар Ковельської міської ради Михайло Гетьман у четвер на сесійному засіданні відносно приїзду до міста Правого сектору мовив: «Для чого треба було, приїхали позавчора ті хлопці, повискакували з бітами. Кому треба тут біти ті у Ковелі? Кому треба? Може комусь і треба. Як казав пан Микола (вищезгаданий Микола Печенюк): «Зараз свисну і п’ятдесят «штиків» тут буде». І правильно! Вчора у Володимирі-Волинському, що зробили? Приїхали – то надавали їм по одному місцю і відправили всіх на Луцьк. І правильно зробили! Не треба совати носа там, де люди самі справляються».

Своєю чергою той же Микола Печенюк, якому мер Олег Кіндер беззастережно надав слово після дебатів стосовно висвітлення місцевою газетою «Ковель сьогодні» критичного розслідування владних автооборудок, заявив: «Одна просьба до пана Сергія (звертається до депутата міської ради Сергія Кошарука). Я казав: мені всеодно, чи це пан Сергій, чи це пан Олег (міський голова Олег Кіндер), ви не займайтеся зараз політіканством… Пройде два-три місяці і будете йти в ту політику, але пам’ятайте: пан Сергій і пан Олег, що ви служите народу. І ми хлопці, і моя команда, всі прийдемо, вас спросим. Ми не будемо різати, бити, ми просто повісимо вас. Вверх ногами. Щоб вам розум в голову йшов з одного місця. Тепер слухайте мене ще, слухайте мене уважно…Коли я привіз машину скла сюди (до Ковеля) і я не відмовляюся, я давав взятку на митниці, бо треба було їхати, працювати. Але коли я став працювати чесно вже три, чи чотири роки, і став везти скло, приїхав на митницю, а вони мій автомобіль тримають тридцять днів… І після того, як я підійшов до пана Микитюка (начальник митниці Роман Микитюк), я до нього ніколи не підходив, хоча він знає, хто я. Якби я до нього підійшов, вони би пропускали би без грошей, як милі, ті машини, він «нагнув» їх».

Правоохоронні органи, якщо такі є у Ковелі, повинні належним чином відреагувати на заяви Миколи Печенюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
Українець Показати IP 28 Лютого 2014 18:44
Раз у рік і "данильчучка" стріляє
Героям Показати IP 28 Лютого 2014 18:48
Героям слава! Революция усе спише! Хлопцi молодцi! Гей....
Анонім до Героям Показати IP 28 Лютого 2014 19:11
Так, гей, гей ... гей, а нормальних зараз все менше і менше.
ЮЛЯ Показати IP 28 Лютого 2014 19:08
А я чула вже хочуть відловлювати цей правий сектор колишни силовикі. Хворма - без камуфляжу тілки хаки та чорна, автомобілі власні без номерів , були якись збори, зброю хочуть легальну, туди збирають колишній БЕРКУТ. СОКІЛ и офіцерів, прапорщиків колишніх - ЗС.МВС,СБУ, прикордон, пентеціарну службу и ВВ. И будуть цих відловювать- 5 сектор чи як них там, ну майданівців - ото ж буде...
Анонім до ЮЛЯ Показати IP 28 Лютого 2014 19:53
Давно пора. Чим зможу - допоможу.
петро Показати IP 28 Лютого 2014 21:12
не радив би це робити бо народ зробить з вами те що з Башкаленком , беркутівцями і т.д. Вони на 90 % відображають те, що підтримує громада.
Анонім до петро Показати IP 28 Лютого 2014 21:35
Хто підтримує неподобства "данильчуків"????? Петро, отямся!!! Та скоро волиняни їх в Крим виженуть!!!!
ТТЛ Показати IP 1 Березня 2014 00:05
Та треба вже дати по шапці!!! А то хлопці вже заігралися!!!
Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 04:54
Громада своє слово скаже на виборах, якщо ті відбудуться. Усі отамани усяких майданів можуть говорити лише від своїх боївок, а не від імені народу!
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА ГОЛОВ Показати IP 1 Березня 2014 07:08
ДО ПАНА КОРИСПОНДЕНТА ПИСАКИ Я ЗАЯВЛЯЮ ЩО НІКОЛИ НЕ ПІД ЯКУ ПОЛІТИЧНУ СИЛУ НЕ ЛЯГАВ ВОЛИНСЬКІ ПАТРІОТИ Є ГРОМАДСЬКЕ ОБЄДНАНЯ (НЕ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ПУТАЙТЕ З ПАТРІОТОМ ВОЛИНІ ПАНОМ ІВАХІВИМ) Я САМ ЗА СЕБЕ ВИРІШУЮ І ЦЕ Є МОЯ ГРОМАДСЬКА ПОЗИЦІЯ ЩО МЕНІ КАЗАТИ І ПИСАТИ ЯКЩО НА ДАНОМУ ЕТАПІ Я РОБЛЮ ЩОСЬ НЕ ВІРНО ТО Є НАРОД І ВІН УСЕ ПІДСКАЖЕ І ПОТРЕБУЄ ЗІ ШТАБУ НАЦІОНАЛЬНОГО СПРОТИВУ ТА ОСОБИСТО З МЕНЕ.
11 Показати IP 1 Березня 2014 11:28
Ну, хоч один дав відкоша ф*шистам-данильчукам... Ато точно, скоро буде аналог "білої стріли" з силовиків, які почнуть відстрілювати цю нацистську мерзоту.
Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 12:45
Шановні Волиняни, для того щоб вигнати цих нацистів-узурпаторів з наших Волинських земель, слід завтра ВСІМ зібратися на Театральній площі у м. Луцьку, та показати їм хто на Волині господар. А не лише сидіти і інтернеті, і свої коментарі писати. ВСІМ ЗАВТРА НА ТЕАТРАЛЬНУ ПЛОЩУ, ВСІ ХТО ПОВАЖАЄ ЗАКОН, ЦИВІЛІЗАЦІЇ, ПРАВОПОРЯДОК, та СПОКІЙ НА НАШІЙ ВОЛИНІ, який існував раніше поки не по висовувались зі своїх "нор" ці нацисти - узурпатори влади на Волині !!!!!!!!
Волинянин - Іван до Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 13:30
Нас бачать наші Герої з небес. Вічна їм пам'ять!!! Царство Боже померлим. А родинам співчуття. І давайте матеріально допоможемо і підтримаємо розумінням і щоденним піклуванням про близьких і рідних - їх дітей, батьків, дружин, сестер, чоловіків. Про кишенькових "патріотів" всі знають в своїй місцевості. Давайте не даємо хабарів і не беремо хабарів!!!!! Будуємо нову державу!!!! Не спотикаймося на старі пеньки. Покажімо себе культурними, мудрими,спокійними - ВСІ!!! Потрібний час на розкриття зловживань!!!! ВСЕ ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ!!! Є суд Божий. Господа не обманим ніхто.
Софія до Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 14:45
Це ніякі не нацисти! Це просто декласовані елементи, які під революційними гаслами хочуть відновити попередню владу з іншими обличчями! Це вже проблема!
віктор до Лучанин Показати IP 1 Березня 2014 15:36
і хто на волині господар?
Печенюку Миколі Показати IP 1 Березня 2014 12:59
Коли ти нелегально займався спиртом, контрабандою, і за це не відсидів у тюрмі, то ти повинен колишній владі ноги цілувати, а не гаяти її. Це по-перше. А по-друге, місце тобі - у Ліпінах. Хворий на голову - що й казати!
Ковельчанин Показати IP 1 Березня 2014 13:15
Печенюк - це ковельський "Сашко Білий". Тюрма за обома плаче.
ЮЛЯ Показати IP 1 Березня 2014 15:36
ПЕЧЕНЮК СПРАВЖНІЙ ПОТРИОТ СВОЄЇ ЗЕМЛІ, ТРЕБА ВЖЕ ВІДЛОВЛЮВАТИ ЦЕЙ 5 СЕКТОР ЧИ ЯК ЙОГО , АБО ЦИМ ЗАЙМЕТЬСЯ БІЛА СОТНЯ,,,
Ковельчанка - Печеню Показати IP 1 Березня 2014 23:34
Шановний! А ви, взагалі, до школи ходили? Цікаво, як можна бути українцем, вивчати в школі українську мову, а писати так безграмотно, по-азіровські?
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА Показати IP 2 Березня 2014 00:03
ХВОРОМУ НА ГОЛОВУ, КОВЕЛЬЧАНЦІ ЯКЩО ВАМ ЩОСЬ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ В МОЇХ ДІЯХ ТО ПРИЙДІТЬ ПІДСКАЖІТЬ ВИПРАВТЕ МОЖЛИВО У ВАС КРАЩЕ ПОЛУЧИТЬСЯ ОРГАНІЗУВАТИ АЛЕ НЕ БУДЬДЕ БАЙДУЖИМИ ДЯКУЮ.
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА Показати IP 2 Березня 2014 00:04
ХВОРОМУ НА ГОЛОВУ, КОВЕЛЬЧАНЦІ ЯКЩО ВАМ ЩОСЬ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ В МОЇХ ДІЯХ ТО ПРИЙДІТЬ ПІДСКАЖІТЬ ВИПРАВТЕ МОЖЛИВО У ВАС КРАЩЕ ПОЛУЧИТЬСЯ ОРГАНІЗУВАТИ АЛЕ НЕ БУДЬДЕ БАЙДУЖИМИ ДЯКУЮ.
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА Показати IP 2 Березня 2014 00:39
КОВЕЛЬЧАНИНУ, КРАСТИ ЗЕМЛЮ ЖИТИ НА ВЗЯТКАХ І ОТКАТАХ ТРИМАТИ НАРОД ЗА ДУРАКІВ , ЦЕ ПО ТВОМУ НОРМАЛЬНО ТИ В ЯКІЙ ДЕРЖАВІ ХОЧЕШ ЖИТИ ,ЩОСЬ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ПРИЙДИ НА МАЙДАН НА ВІЧЕ І СКАЖИ МЕНІ ПРИ УСІЙ ГРОМАДІ А ВОНА НАС РОЗСУДИТЬ ДЯКУЮ.
Валя з Сільмаша Показати IP 2 Березня 2014 12:10
Всі ми хочемо жити в кращій Україні - без хабарів, відкатів, розбазарювання землі і без повчань таких "активістів" як Печенюк. Психопат!
Ковельчанка Показати IP 2 Березня 2014 13:29
ПАНЕ МИКОЛО ! МИ ХОЧЕМО БАЧИТИ ВАС МЕРОМ КОВЕЛЯ І ВИ НЕ ЗЛОДІЙ, ВИ ЩИРИЙ ПАТРІОТ, ВИ Є САМЕ ТА ЛЮДИНА ЯКА МОЖЕ ОРГАНІЗУВАТИ ВИРОБНИЦТВО ТА ЗАХИСТИТИ ПРОСТИХ КОВЕЛЬЧАН, ВИ НАШ МАЙБУТНІЙ МЕР КОВЕЛЯ !
МІА - КОВЕЛЬЧАНЦІ Показати IP 2 Березня 2014 17:58
ГОСПОДИ! СПАСИ І СОХРАНИ КОВЕЛЬ ВІД ТАКОГО "МАЙБУТНЬОГО" МЕРА-БЕЗБАШЕНКА!
МІА - ПЕЧЕНЮКУ, КОВЕ Показати IP 2 Березня 2014 18:06
ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ПРАЦЮВАТИ З ЛЮДЬМИ, ПРИЙМАТИ ДОЛЕНОСНІ РІШЕННЯ, БУТИ ЧИНОВНИКОМ ПОТРІБНО МАТИ ХОЧА Б ЕЛЕМЕНТАРНІ ЗНАННЯ РІДНОЇ МОВИ. А , СУДЯЧИ З ДОПИСІВ П. ПЕЧЕНЮКА, ВІН З ГРАМАТИКОЮ ВЗАГАЛІ НЕ ДРУЖИТЬ. ДРУГИЙ АЗІРОВ.
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 18:55
Микола, хочеш змінити країну, викорінити корупцію, бюрократизм,несправедливість? Почни з себе - оформи легально працівників своєї фірми , які у тебе працюють підпільно, (а є у тебе ще й "мертві душі", які не працюють але отримують зарплату), які отримують зарплату у конверті, за яких ти не платиш внески і податки. І ці законспіровані роботяги в свою чергу ,дякуючи тобі, теж не платять ні копійки визначених законом відрахувань. Слабо?
Володимир Красуля Показати IP 2 Березня 2014 21:11
Шановні коментатори! Досить ховатися за "псевдо", приходьте на віче і конкретні питання Печенюку. Відкрито і прозоро! Слава Україні!!!
Go home до Володимир Красуля Показати IP 2 Березня 2014 22:28
Який стосунок має цей Печенюк до Ковеля? Нехай проводить свої віче у своєму селі Воля Ковельська. Нехай стане під Зеленською сільрадою і мітингує. Нехай самообороняє своїх односельців. Не сунь носа в справи міста. Із своїми проблемами ми розберемося самі. Без непрошених гостей.
Гут Показати IP 2 Березня 2014 21:39
Кому питання?Пацієнту клініки?
ПЕЧЕНЮК МИКОЛА Показати IP 3 Березня 2014 00:19
Go home ти їж ковбасу під подушкою і купи памперсів ,тобі боягузу і провокатору вони в майбутньому будуть потрібні .
Володимир Красуля до Показати IP 3 Березня 2014 13:30
Зробіть з Ковеля самостійну державу і всім жителям Ковельського району забороніть в"їзд.
Гут Показати IP 3 Березня 2014 13:54
Нормальні жителі будуть в"їжджати,а красулям з печенюками-от ворот поворот.
Петро Показати IP 3 Березня 2014 21:21
Хлопці, не сваріться! Ми ж усі - волиняни! Коли чоловік вийшов виступати з трибуни районної ради, то він повинен добре думати, що говорить. І його слова, що повісить депутата вверх ногами, можна розцінити як погрозу життю. Зрештою, депутат міг би подати добродія активіста й до суду.
справедливий до петр Показати IP 13 Липня 2014 10:31
Краще повісивби в верх ногами ,то не булоб того гімна і тебе разом з ними, мерами злодіями.Петро грамотний по тобі тюрма плаче,бо вас бовдурів держава вчила народ любити ,поважати, збагачувати Україну, а не красти до останньої копійки.Довели державу , бо Петро гарно язиком лепетав з трибуни 23 роки як всі чинуші ,то маєм зараз біду і коли вилізем з неї один Бог знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus