USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які вулиці Луцька отримають найбільше коштів з бюджету

7 Лютого 2014 16:26
Як здійснюватиметься територіальний розподіл коштів з міського бюджету – питання, яке цікавить чи не кожного лучанина.

Саме про це йшлося у короткому виступі члена депутатської групи «Новий Луцьк» Ігоря Поліщука під час позачергової «бюджетної» сесії Луцької міської ради 7 лютого.

На його думку, гроші на мікрорайони міста розподіляють нерівномірно.

«До прикладу, візьмемо бюджет розвитку. На ремонт прибудинкової території виділили майже 6 мільйонів гривень. Чи знає депутат, чи перепаде хоч копійка для його округу (звісно, якщо він обраний за мажоритарним округом) на ремонт прибудинкової території? – Не знає», - розповів депутат міськради.

Тобто, зі слів Ігоря Поліщука, депутат не може надати конструктивної відповіді, якщо хтось з мешканців міста запитає, чому на прибудинкову територію або ремонт доріг з коштів, передбачених у міському бюджеті, на його вулицю не виділили жодної копійки.

«Тому, я щиро сподіваюся, що так, як запевняв нас під час комісії перший заступник міського голови Святослав Кравчук, перелік вулиць, прибудинкових територій буде затверджуватися на сесії, а не в одноосібному порядку або виконкомом ЛМР, який перекроює цей бюджет так, як йому заманеться», - резюмував Ігор Поліщук.

На це луцький міський голова Микола Романюк відповів: «Ніхто в кабінеті не ділить прибудинкові території і вулиці».

Отож, які вулиці отримають найбільше коштів з міського бюджету і як розподілятимуть їх чиновники, мешканці Луцька дізнаються 26 лютого, під час чергової сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 8 Лютого 2014 08:15
Підтримую депутата Ігоря Поліщука. Молодець, здоровий глузд і громадянська позиція перемагає. Це Вам панове не ПУСТОЦВІТИ та Григоренки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus