USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Які зміни чекають на комунальні заклади Волині

24 Січня 2015 10:04
Комунальні заклади Волині оптимізують. Зокрема планують об’єднувати чи ліквідовувати ті, які дублюють функції.

Про це йшлося під час брифінгу голови обласної ради Валентина Вітра сьогодні, 23-го січня.

«Ліквідували комунальний заклад «Контактний центр у Волинській області», який підпорядковувався облдержадміністрації. Ця установа виконала вже свої функції. Також була пропозиція голови ОДА переглянути усі наші комунальні заклади, аби їх реформувати, об’єднавши. Зокрема, будемо уважно дивитися, аби вони не дублювали функції. Це - непопулярні рішення, але потрібні, які дозволять зекономимо бюджетні кошти», - пояснив Вітер.

Нагадаємо, про те, що необхідно ліквідувати комунальний заклад «Контактний центр у Волинській області» говорили ще в липні 2014-го року. А громадські активісти наголошували на тому, що на Волині кожне друге комунальне підприємство - на стадії ліквідації. А щороку кількість комунальних закладів зменшується на 10%.

Зауважимо, що зі слів голови облради, на Волині є 133 комунальні об’єкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корінний лучанин Показати IP 24 Січня 2015 11:18
ЦІКАВО, ХТО СТВОРИВ оцей комунальний заклад «Контактний центр у Волинській області», який підпорядковувався облдержадміністрації? НАПЕВНО, сама ОДА. ТРИНЬКАЛИ народні кошти, створюючи отакі НЕПОТРІБНІ структури. Вони що, КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НАДАВАЛИ, приміром тепло, воду, газ і т..д. ? А ТУТ на сайті показують як ГУНЧИК "нагинає" зі смаком директора ЛПЕ Тимощука ні за що ні про що , як раз напередодні розгляду БЮДЖЕТУ ВОЛИНІ на 2015р.ЦЕ - ТЕ ЩО У ВІЧІ КИНУЛОСЬ. Розумом не можна збагнути, скільки подібних структур настворювали чиновнича місцева БРАТІЯ , розбазарючи народні кошти , а потім ВЕРЕЩАТЬ: ЗАТЯГУЙТЕ ПАСКИ УКРАЇНЦІ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus