USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині кожне друге комунальне підприємство - на стадії ліквідації

12 Грудня 2014 18:44
Громадські активісти оголошують сумну статистику про занепад комунальних закладів в області. Щороку їх кількість зменшується на 10%.

Про це йшлося під час засідання комісії Громадської ради при облдержадміністрації з питань економічного розвитку, інвестицій, сільського та житлово-комунального господарства сьогодні, 12-го грудня.

«В області - більше 200 комунальних підприємств. Більшість з них - це невеличкі й малі підприємства, хоча є крупні як, наприклад, ДКП «Луцьктепло». Дрібні, як правило, створені давно й цей сектор економіки починає знищуватися. Я подивився на дані в податковій - щороку ми втрачаємо 10% таких підприємств, а кожне друге - на стадії ліквідації», - інформує голова комісії громадської ради з питань економічного розвитку, інвестицій, сільського господарства та ЖКГ Василь Дутко.
З його слів, основна причина – завелике податкове навантаження й відсутність можливості конкурувати з приватником.

Нагадаємо, раніше державне комунальне підприємство «Молодість» ліквідували через його збитковість, ліквідували й комунальне підприємство «Зелене господарство міста Луцька», яке «тонуло» в боргах.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що депутати Луцькради не хочуть підтримати комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс», натомість говорять про його ліквідацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 19:07
Км Ласка теж неприбуткова. Закривайте
аноним 1 до Анонім Показати IP 12 Грудня 2014 19:19
я бачу ти валяешся на дивані і ні !@#$%^ не знаеш нічого про їхню роботу. Тобі б лиш тільки закрити його. Я побачу як ти потім будеш жалітися що собаки тебе покусали. Лежи собі дальше і дивися в телевізор, а ні то йди на схід воювати раз так говориш. Надоїло таких людей і слухати і бачити. Позор. ЙДИ НА СХІД ЯК ВСІ ХЛОПЦІ Яким не байдужа наша воля від сепарів
Анонім до аноним 1 Показати IP 12 Грудня 2014 23:35
Хватить жирувати на комунальні гроші. За свої кровні собак годуйте і стерилізуйте, побачим на скільки вас вистачить.
анонім 1 Показати IP 13 Грудня 2014 01:22
по перше я не відношусь до їх. А по-друге: Ти взагалі хто такий а? Ти ще тут, я же сказав тобі іди на передову і там показуй інтузіазм свій паршивий. На Данине місце хотів а не вийшло?
Анонім до анонім 1 Показати IP 13 Грудня 2014 10:12
а сам герой чого ще в Луцьку? чому не воюєш? певно вже справку придбав?
економіст Показати IP 13 Грудня 2014 09:06
коментар було видалено
аноніім 1 Показати IP 13 Грудня 2014 13:13
все таки я був правий що на Данине місце схотів чи схотіла, хто ти там?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus