USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Янукович згоден на референдум

15 Лютого 2014 12:11
Якщо український народ хоче провести референдум із важливих для нього питань, такий референдум відбудеться. Про це заявив президент Україні Віктор Янукович, інформує ТСН.

Зі слів глави держави, такий захід стосується "найболючіших питань", які хвилюють український народ. "Я не можу сьогодні за законом заборонити це, коли люди почнуть гуртуватися навколо цих питань і створювати ініціативні групи, збирати підписи", - пояснив президент.

"Тобто, є закон, є критерії. Якщо ці підписи будуть зібрані, безумовно, я, як людина законослухняна, повинен завжди не тільки відповідально ставитися до того, щоб всі виконували закони, але я також повинен показувати такі приклади. І як тільки це буде зроблено, як тільки люди об'єднаються і зададуть це питання – буде референдум", - пообіцяв Янукович під час інтерв'ю, показаного телеканалом "Інтер".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
екскурсовод Показати IP 15 Лютого 2014 12:38
Це правильно! Чого кілька десятків тисяч майданутих буде вирішувати долю держави за 45 мільйонів?!
Півнику до екскурсовод Показати IP 15 Лютого 2014 13:09
Троль з апарату ОДА за 45млн росписується.Працюй хряче, а не щтани протираєш))))
екскурсовод до Півнику Показати IP 15 Лютого 2014 13:20
Попадеш на зону і там скажеш "Півнику"!
Відділ звернень Показати IP 15 Лютого 2014 13:20
Дійсно .Давно пора розігнати кілька відділів,а то крім з***ранням коментами їм нічим зайнятись.
НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Лютого 2014 15:41
спочатку треба створити умови для здійснення реального волевиявлення народу, а не фальсифікувати результати виборів, референдумів і т.д.
Андрій76 Показати IP 15 Лютого 2014 17:56
От клоун,а не президент...Та відмовся від"трону"добровільно,як це зробив Азіров і йди собі живи на якомусь острові за вкрадені мільйони. Дивись і майдан розійдеться і градус кипіння народу понизиться.Так ні..,від"кормушки"його може відірвати тільки референдум на якому можна передивитись всіх "неугодних"і зробити "правильні висновки"...Ну що тут ще скажеш..,бандюк-є бандюк...
?????? Показати IP 15 Лютого 2014 22:17
Цікаво а скільки платять таким ****** як" ескурсовод" за ці бредові коменти ви дісьно такої думки чи це просто таке у вас завдання? І ще скажу вам добре що на таких МУДАКІВ мало хто реагуе і не коментуе ваш маразм ,люди просто тверезо розуміють що вас мала кучка таких некчемних провокаторів які сидять і пишуть на яких навіть не варто звертати увагу!!!!!!!!!!!!!!
Володими Показати IP 16 Лютого 2014 04:00
Долю держави визначають вибори і референдуми, поки що кращого не придумано. Майдани і революції - це задоволення лише для авантюристів.
народ Показати IP 16 Лютого 2014 11:02
Треба првести рехверендум, на якому поставити питання про заборону ВСІХ політичних партій та ВСІХ церков в Україні. Тоді настане мир і спокій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus