USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ймовірний очільник УМВС згоден «садити» своїх колег

24 Березня 2014 15:30
Чи залишаться на власних посадах ті правоохоронці, які раніше чинили тиск на «революціонерів» та активістів Майдану, представники Народної самооборони запитали у потенційного головного міліціонера області.

Про це стало відомо під час громадського обговорення кандидатів на пост начальника Управління МВС у Волинській області сьогодні, 24 березня.

Так, один із представників Народної самооборони запитав у заступник начальника управління з карного розшуку Олександра Балицького, чи буде останній намагатися залишати таких людей на керівних посадах, чи все ж таки намагатиметься прийняти міри, щоб їх не було.

«Чи у вас є розуміння того, що цих людей на посадах не хочуть бачити?», - запитали у кандидата на посаду очільника УМВС. Олександр Балицький відповів, мовляв, усвідомлює це: «Наскільки я розумію, що всі такі «заступники» написали звільнення з власних посад. Моє особисте баченя, якщо без прізвищ, таке: серед них є фахівці. Утім, якщо до них будуть питання чи претензії, – знову сядемо і обговоримо разом з вами», - зауважив правоохоронець.

Також він запропонував як один із варіантів вирішення низки проблем, створення громадської ради. На думку міліціонера, ця рада повинна бути дієвою, а від залучення громадськості до роботи міліції виграють усі.

Разом з тим, його запитали, що ж заважає міліції у боротьбі з корупцією і як можливий керівник міліції ставиться до таких питань як кришування правоохоронцями певних видів бізнесу.

«Міліція – один із органів влади. І, якщо влада корумпована, міліція - теж. Не може ж бути «один хворий, а інший - здоровий», так не буває. Або всім добре, або погано. Так, справді є окремі питання до міліції у плані корупції. Є специфічні підрозділи, у яких - особливі проблеми з приводу цього питання. Всі мають претензії до працівників ДАІ. Я готовий з цим поборотися, давайте разом вирішувати це питання», - відповів колишній прикордонник.
«Але ж вам доведеться діяти проти своїх же колег?», - уточнили у нього, на що міліціонер відповів, мовляв, не вбачає у цьому проблеми.

Заступник начальника управління з карного розшуку Олександр Балицький, народився у Шацькому районі. З 1989 по 1992 рік проходив службу в прикордонних військах. Навчався в Київській академії внутрішніх справ. Працював у підрозділах УБОЗ.

Нагадаємо, сьогодні на діалог із представниками громадськості та пресою прийшли три кандидати на посаду очільника волинської міліції: Павло Алєксєєнко, Олександр Балицький та Василь Коваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗАУВАЖЕННЯ Показати IP 24 Березня 2014 17:25
дурдом. бандота призначає начальника УМВС і питає, чи буде він переслідувати своїх товаришів. Якщо відповідь "Так", то собачка буде на посаді, і йому будуть кидати кісточку, якщо добре гавкатиме і кусатиме своїх. дурдом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus