USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

«Життя покаже», чи будуть лучани з гарячою водою, - Кубіцький

12 Листопада 2014 15:46
Увімкнення централізованого опалення у Луцьку не вплине на графік подачі гарячої води із 6 до 22 години, – інформує «Громадське. Волинь».

Про це заявив директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький у середу, 12 листопада.

Нагадаємо, 5 листопада міський голова Микола Романюк підписав розпорядження про припинення подачі опалення та відновлення подачі гарячої води згідно з графіком.

Отже, відсьогодні відновлюють опалення першочергово у бюджетних установах – лікарнях, ДНЗ, школах, а також і для населення.

Зі слів Івана Кубіцького, 7 днів економії дозволи заощадити газ для того, щоб до кінця листопада забезпечувати гаряче водопостачання. «А там далі життя покаже. Договір про поставки газу із Росією не підписували, тому лімітів поки не змінювали», – відзначив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus