USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злісним неплатникам за «комуналку» хочуть вручати повістки

22 Липня 2015 10:55
У Луцьку злісним боржникам за комунальні послуги пропонують вручати мобілізаційні повістки.

Із такою ініціативою сьогодні, 22 липня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради виступив самооборонівець Сергій Чуриков.

Зі слів директора КП «Луцькводоканал» Івана Корчука, за станом на 1 липня 2015 року сума боргу лучан за використання води становить майже 6 мільйонів гривень.

З його слів, як на диво, серед боржників є велика кількість городян з високим рівнем достатку, зокрема, окремі з них мають по декілька автомобілів високого класу, та до десяти квартир, які постійно здають в оренду. Окрім цього, вони мають «точки» на ринку «Варшавський».

«Ці люди сплачують тільки за електрику, бо електрики - раз і обрізали енергію. А за воду, виходить, можна й не платити», - бідкається очільник «Луцькводоканалу».

У розмову втрутився й член виконавчого комітету Богдан Климчук: «Якщо ми знаємо всі прізвища боржників, то можемо написати протокольне доручення про відключення води тим людям, в яких 400 тисяч боргу», - зазначив він.

Однак, міський голова зауважив, що каналізація спільна для усього будинку, відключити воду лише окремим квартирам неможливо.

Тоді слово до виступу взяв самооборонівець Сергій Чуриков. Він зауважив, мовляв, якщо злісні неплатники за комунальні послуги – «здорові хлопці призовного віку, то може на сході вони більше допоможуть державі».

«Тому вважаю за потрібне в комісію, яка займається питаннями заборгованості, включити представника військкомату», - зазначив він.

Нагадаємо, комісія по роботі із боржниками на підприємстві працює двічі на тиждень. Протягом січня-червня 2015 року її члени розглянули 96 заяв про реструктуризацію заборгованості в оплаті за послуги з водопостачання та водовідведення.

Члени виконкому підтримали пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
bmw Показати IP 22 Липня 2015 11:00
,,, і керівників тих . що не виплачують заробітну плату теж на схід.
... Показати IP 22 Липня 2015 11:06
Цікаво, чого ж один з другим самооборонівці (Клімчук-Чуриков) ще не на сході?????
Ромал до ... Показати IP 22 Липня 2015 14:33
Бо вони платять ком послугі
Чурикову Показати IP 22 Липня 2015 11:11
Забув вже як боргував робітникам зарплату на Євростандарті? давай іди в АТО оборонівець...
Вітя Показати IP 22 Липня 2015 11:48
всі знають що такого не буде то навіщо таке говорити видно живіт болить
Хрєн собачий Показати IP 22 Липня 2015 12:02
Дожилися...Тепер якщо не маєш грошей не те що на комуналку, а на шматок хліба, то ти потенційний смертник і від тебе можна здихатись як від непотрібу та відправити тебе на схід???...Чим далі в ліс, тим товстіші партизани...
розум до Хрєн собачий Показати IP 22 Липня 2015 12:34
Дістали зі своїми повістками. Самі не пробували сходити в АТО. Президент вже виконав всі свої обіцянки. Чи його основна ціль - знищення людей. Це йому успішно вдається. Шановний модираторе, ви, звичайно, не пропустите цей коментар, а добре було б його пропустити, ще й ознайомити з ним президента. У нас же демократія, і всі за народ, всі тільки за правду. Чи не так? Чи у нас дві категорії - чернь і панство.
Отто Ларинголог Показати IP 22 Липня 2015 13:50
ну, очі бачили, кого вибирали. Тепер насолоджуйтесь владою вальцманів, бакаїв, гросманів. Тарифи, хто не в курсі, восени знову підніматимуть. Здобули! а ці пархаті морди будуть і далі годувати бидло байками про війну та затягнуті пояси і нищити там найкращих синів України. а тих самооборонців, що до влади пристосувались, в АТО жодного дня не були, або були з планшетом замість автомату по тилах, що ходять по місту з понтом у формі, хлопці що повертаються з АТО пики будуть неілюзорно чистити. дуже скоро
Роман Показати IP 22 Липня 2015 14:35
Пів самооборони це Айдар і 14 бригада
ніка Показати IP 22 Липня 2015 15:55
до чого зразу мобілізація ...те що вони накрали тоже повістки треба давати на мобілізацію !!!
Анонім Показати IP 22 Липня 2015 16:10
Як це не можна відключити? Трубу в квартирі відрізати і все. БУде йти напряму до сусідів.
ЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 23 Липня 2015 12:02
що за несенітницю ви Анонім пишете?"Трубу в квартирі відрізати і все". коли трубу в квартирі відріжеш або перекриєш то тоді вода до сусідів непіде-не вище поверхом,не нижче поверхом!стоїть один загальний стояк(труби) з першого до 9 поверху. так само і опалення!
ВОВК Показати IP 22 Липня 2015 17:47
чуріков від слова чурка на фронт пса шелудивого
ЛУЧАНИН Показати IP 23 Липня 2015 11:56
якщо електрики можуть обрізати світло(і за світло люди платять) значить нехай Луцьктепло і Луцьк водоканал нехай також шукають способи і засоби щоб можна було перекрити воду в квартирих боржників які неплатять за воду! нехай вчаться від електриків!хай приходять і пломбують лічильники боржників!бо що виходить:хто платить-має воду і хто неплатить-також має воду.то хіба це справедливо?платиш-маєш!неплатиш-немаєш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus