USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Звільнили керівника ДП «Камінь-Каширськагроліс»

6 Липня 2016 14:29
Керівника ДП «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс» звільнили з посади. Про це повідомила тимчасово виконувач обов'язків Голови відомства Христина Юшкевич, - інформує прес-служба відомства.

Як відомо, посаду керівника ДП обіймав Сергій Вовк, брат якого, Іван Вовк, за часів президенства Януковича був головою Камінь-Каширської РДА.

Державне агентство лісових ресурсів розпочало очищення лісової галузі від недобросовісних керівників державних лісгоспів, - наголосила Христина Юшкевич. Вона повідомила, що сьогодні підписано накази про звільнення трьох керівників державних підприємств «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство «Камінь-Каширськагроліс» (Волинська область),«Уманське лісове господарство» (Черкаська область), «Володимирівське лісове господарство» (Миколаївська область) за суттєві порушення законодавства у веденні господарської діяльності. За результатами перевірок встановлено неналежне виконання обов’язків, допущення випадків здійснення незаконних рубок, порушення під час реалізації лісопродукції шляхом зміни її асортименту. Факти та матеріали перевірок вже розглядаються правоохоронними органами.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Мінагрополітики перевірить законність призначення Олександра Кватирка на посаду начальника Волинського ОУЛМГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ковель Показати IP 6 Липня 2016 14:51
давно пора
Микола Б. Показати IP 6 Липня 2016 15:35
А де конфіскація судовий процес? Хохли хохлами. Давайте ще я покерую вами баранами.
ЗМІ Показати IP 6 Липня 2016 17:42
На 101% впевнений, що невдовзі звільнену посаду займе людина Кватирка-Колісника. Звільнений директор не розділяв тези і принципи "лісової політики" цих хлопців.
Анонім до ЗМІ Показати IP 7 Липня 2016 00:02
не 101 % а 1000000000........%так і буде, в маневичах такий собі зараз всіми вихваляємий радіон колись так же такий лісгосп брав (це було ще при януковичу) в результаті отримав там посаду директора , але не це головне ,а головне в тому як пройшла передача тих лісів , і що було тоді і що є зараз маю на увазі ліс хоча там вже галявини
поруччик Показати IP 6 Липня 2016 17:56
гнати собаку в шию і щоб земля горіла під колесами і п"ятами
Марія Василівна Показати IP 6 Липня 2016 18:33
Обікрав державу на міліони , а тепер можна і на " заслужений " відпочинок ? Ні потрібно таких відправляти в місця відбування покарань !!!
Аноніму Показати IP 7 Липня 2016 09:13
Ти д**рень, присаний ід**от. Що ти хотів сказати?
лісник Показати IP 9 Липня 2016 20:59
вовче падло треба було гнати давно а робітники в яких вкрали виробничу базу, прміщення .... не повинні пускати вовків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus