USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мінагрополітики перевірить законність призначення Кватирка

18 Червня 2016 15:23
Волинські активісти надали у Міністерсто аграрної політики та продовольства України доказову базу (фото документів опубліковані нижче), що свідчить про незаконність призначення головного лісівника Волині Олександра Кватирка.

Так, 17 червня представники волинського відділення Всеукраїнського громадського об'єднання «Об'єднання ветеранів розвідки України» передали у Міністерство аграрної політики та продовольства України своє звернення, у якому зазначається, що призначення Олександра Кватирка на посаду начальника Волинського ОУЛМГ відбувалося з порушеннями.

Про це в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини розповів начальник відділу протидії корупції Волинського відділення громадського об’єднання ветеранів розвідки України Анатолій Сковера, який був присутній на зустрічі.

Звернення активісти передали особисто заступнику Міністра аграрної політики та продовольства України Миколі Осійчуку, після чого відбулася змістовна розмова-дискусія стосовно законності призначення Кватирка. У розмові взяли участь заступник міністра Микола Осійчук, тимчасово виконувач обов'язків голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич, волинські активісти. Ішлося, зокрема, про те, що призначення відбулося за повторним поданням агентства лісових ресурсів до тоді ще чинного Міністра агрополітики Олексія Павленка, який при першому поданні чомусь відмовив у призначенні, а в останній день Кватирка на посаді виконувача обов'язків - його підписав.

Зі слів Анатолія Сковери, завдяки доказовій базі та низці наведених агрументів волинянам вдалося пояснити доцільність перевірки законності призначення Кватирка. Таким чином, звернення активістів прийняли до розгляду.





«Будемо сподіватися, що люди, які прийняли таке рішення (про призначення Кватирка, - ред.), будуть звільнені з посад та відповідатимуть по закону, оскільки порушили Наказ Держлісагентства № 445-К від 18.09.2015 року про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців Державного агентства лісових ресурсів. Ми будемо цього добиватися», - зазначив Анатолій Сковера.

Нагадаємо, Олександр Кватирко неодноразово фігурував у скандалах з керівниками лісових господарств Волині, які «засвітилися» в незаконних полюваннях, а також не проти постріляти дичини навіть у заказнику, при цьому забезпечивши себе та запрошених на розвагу високопоставлених столичних гостей надійною охороною.

Окрім цього, цієї весни головного лісівника області екологи затримали із групою мисливців на заповідній території «Звірівського лісництва». Окрім незаконного полювання в забороненому місці Кватирка звинувачують у тиску на шацьких лісівників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
не лучанин Показати IP 18 Червня 2016 15:31
кватирка не можна перевіряти! він ще не весь ліс продав ! і ще не срізь ліс хворіє від протягів....-кватирка ж не зачинена)))
до лучанина до не лучанин Показати IP 18 Червня 2016 17:29
Мало того мабудь, що краде то ще й з людей знущається ну всі методи звірівського змія. Скільки можна за хамло говорити та злодюгу говорити! А гунчик що каже це ж його парафія!
коханка Показати IP 18 Червня 2016 15:41
вите в нас давно вже були отож дєкую шо попередили
наглядач Показати IP 18 Червня 2016 16:33
В людині на фото і в наведених документах - сутність нашої держави. Кватирко 9 місяців був виконуючим обовязки. Державні чиновники проігнорували спротивом громади, багатьма поїздками її представників у Київ, кримінальними справами цього хапугу і взяли його на посаду. Таким людям, як кватирко, комфортно в наш час. Замість того, щоб їсти баланду, він у кріслі начальника.
шарапов Показати IP 18 Червня 2016 17:04
вор має сидіти в тюрязі. Сашок суши сухарі, ти вже давно всім набрид.
цікаво Показати IP 18 Червня 2016 17:22
Скільки ще будуь вовтузитись з цим г**ном? скілько воно ще буде смердіти в області?
Анонім до цікаво Показати IP 18 Червня 2016 17:44
Директора можуть багато, просто ігнорувати таке управління та й на цьомубуде такому колісниківському закулісному управлінню кінець. Пора вже це зрозуміти- придурки. Приїде з перевірками інквізіційна-команда Войцихівського посилати всіх н----й! А ні то самі нехай йдуть.
Діагноз Показати IP 18 Червня 2016 17:51
Волинське відділення шизофреніків - так буде правильно.
Майстер лісу Показати IP 18 Червня 2016 17:56
Повилазила ****** тупоголова і зависна. Як ви вже остогидли з своїми коментарями і скаргами. На себе подивіться.
до майстра лісу до Майстер лісу Показати IP 19 Червня 2016 10:10
Мабудь в тебе злодійське рило і все в пуху?
Підмайстер Показати IP 18 Червня 2016 19:29
Улибочка така підляча, мовляв, я вас всіх на х.. бачив. Це ж треба було допустити таке х**ло до крісля управління!
Анонім Показати IP 18 Червня 2016 20:18
я знаяю коли такі як гунчик і йому подібні амеби приймають рішення на користь людей , потрібно зібратися більше тисячі чоловік десь в маневицьких лісах бажано з лопатами або сокирами і бензопилами , тоді вони кладуть в штани і починають викликати армію , а так вони зараз з колісником бухають і ржуть з тих хто хоче порядку в лісі і в краіні загалом
Олег Показати IP 18 Червня 2016 21:14
Не перевіряти, законність призначення потрібно, а відкривати справу на його ставлеників. За що вони поставили злодюгу в крісло начальника? На кватирка вже дуже багато справ відкрито, не має лаве, щоб вони (справи) пішли у хід.
до всіх Показати IP 19 Червня 2016 21:06
О.М.Кватирко такий керівник, як треба! За нього горло перегризу! З кого почнемо?
Ігор Марянович Показати IP 20 Червня 2016 02:55
Ромчику синочку що ти робиш? Ти ж в мене так тупий, а ще скарги пишеш. Олександре Михайловичу прошу Вас пробачення за засранця мого , що я зроблю що він не розумний в мене.
кватирко до Ігора м Показати IP 20 Червня 2016 09:54
та не переймайтесь -в мене все і всі куплені! я хочу в депутати .вашого сина візьму помічником!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus