USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Звільнили усіх керівників Державної служби зайнятості, зокрема і на Волині

17 Вересня 2015 17:34
Про те, що усіх керівників Державної служби зайнятості, починаючи від центрального апарату і закінчуючи начальниками обласних управлінь, Міністр соцполітики Павло Розенко повідомив сьогодні, 17 вересня, під час наради.

Не оминула така участь і Волині - так, вчора звільнили керівника обласного центру зайнятості, сьогодні - очільників міського і районних управлінь.

Зі слів Розенка, попри супротив системи оновлення кадрів має бути першим етапом реформування Служби, яка з нового року має стати Національним агентством, - інформує ТСН.

Сам законопроект щодо реформи мають доопрацювати протягом десяти днів і передати до парламенту.

Зі слів Розенка, питання реформування цієї системи прискорив арешт голови Держслужби Ярослава Кашуби за хабар у понад 600 тисяч гривень.

Звільнені сьогодні працівники виконуватимуть свої обов’язки ще два місяці.

"Одразу отримав шалений супротив системи. Кажуть, що у них в службах зайнятості все гаразд і все в порядку, нічого змінювати не потрібно. Назвали "авторитарним міністром". Напевно, це все ж комплімент", – зазначив Розенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Спостережливий Показати IP 17 Вересня 2015 17:43
Звільнені сьогодні працівники виконуватимуть свої обов’язки ще два місяці. Хто зробить відповідні " внески " з нового року має стати повноправним працівником нової організації - Національного агентства . Все як звичайно робиться в Україні при змінах .
ТЮ Показати IP 17 Вересня 2015 17:58
Раїса Кучмук_безробітна? Das ist fantastish!
Ольга Показати IP 17 Вересня 2015 19:07
І хто вже вірить що це все буде позоро і через конкурс пройдуть а не так -призначили і все. Хтось вірить в таку формальність?
Укроп Показати IP 17 Вересня 2015 23:44
клоуни в президиумі. прямо свин-шоу
К2 Показати IP 18 Вересня 2015 09:36
Один вже війну, чи то АТО, за ТРИ дні закінчив, а другий реформує службу зайнятості за 10 днів. Клоуни, що тут скажеш, а програють, в першу чергу, прості люди!
Прихильниця Показати IP 24 Вересня 2015 02:35
Невже кучмук звільнять? Дай то господи! О це вже набридла, як гірка редька!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus