USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

21-річний волинянин викрав авто

21 Листопада 2013 10:31
Аби покататися 21-річний волиняни викрав Волгу. Його затримали протягом 20 хвилин, однак за таке нетривале задоволення йому загрожує 5 років позбавлення волі.

Працівники відділення Державтоінспекції Володимир-Волинського міськвідділу міліції за 20 хвилин після повідомлення оперативного чергового про викрадення авто затримали викрадача і автомобіль.

Коли місцевий мешканець повідомив правоохоронцям про викрадення його автомобіля «ГАЗ-24», слідчо-оперативна група виїхала на місце події. Доки проводили необхідні оперативно-розшукові заходи, наряд ДАІ, який був орієнтований на розшук, затримав місцевого 21-річного молодика, який був за кермом викраденого автомобіля.
Згодом спритник розповів працівникам міліції, що «хотів покататися, тож ніякої шкоди власнику заподіювати не мав наміру».

За фактом інциденту відкрили кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Нині чоловіку загрожує позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває слідство, а автомобіль тим часом повернули законному власнику.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
малий Показати IP 21 Листопада 2013 11:55
нахабі впаюти під завязку, щоб не виникали дурпні бажання
Воля до малий Показати IP 21 Листопада 2013 12:15
"малий", а яким він вийде після 5 років топтання зони ???? Може дійсно дати хлопцеві останній шанс, подумайте. За 20хв катання - 5 років - це занадто................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus