USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинянин викрав кошти, які мали б врятувати життя дівчинки

16 Жовтня 2014 13:30
Повідомлення про зникнення скриньки надійшло від 24-річної місцевої жительки, яка встановила її для збору грошей на лікування своєї маленької донечки, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

– Правоохоронці з’ясували, що мама дівчинки залишила скриньку на прилавку магазину, аби небайдужі люди матеріально допомогли їхній родині, – повідомив начальник Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Ярослав Соломонюк. – Скориставшись нагодою, зловмисник, а ним виявився 21-річний місцевий житель, непомітно для персоналу поцупив скриньку. Таким чином злодій «заробив» близько 500 гривень. Вийти на слід правопорушника вдалося дільничним інспекторам міліції.

За фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Нині правоохоронці обґрунтовано підозрюють його у скоєнні ще двох крадіжок.

– Під час досудового розслідування встановили, що спритник у минулому неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності, більше того – має судимість за скоєння майнових злочинів. Нині молодик ніде не навчається і не працює. З його слів, гроші йому були потрібні для проведення дозвілля, у тому числі частину коштів, призначених для лікування дитини, він витратив на випивку, – розповів Ярослав Соломонюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus