USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Схема руху луцької маршрутки змінилася. Перелік вулиць

11 Березня 2014 17:12
Маршрут «Окружна-Ківерцівська» закільцювали, щоб збільшити рентабельність.

Відповідне рішення прийняли члени міськвиконкому сьогодні, 11 березня.

Підставою для такої зміни стали акти про рівень наповнення автобусів на міських маршрутах та звернення перевізників.

Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Анатолій Миронюк повідомив, що для обстеження пасажиропотоків на автобусних маршрутах загального користування створили робочу групу з 18 членів. Саме акти цієї робочої групи й стали підставою для зміни маршруту.

Аби задоволити потреби пасажирських перевезень пропонується збільшити кількість автобусів на певних маршрутах, зокрема й для автобусного маршруту №27а «Окружна – Ківерцівська»

Маршрут № 27а проляже вулицями та проспектами міста у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Перемоги, Соборності, Гордіюк (місце міжзмінного відстою на вулиці Окружній).

Тобто цей маршрут закільцювали на вулиці Конякіна – Гордіюк, мовляв так він буде більш рентабельним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 11 Березня 2014 20:04
Хто власник маршрута? Якщо АТП_10701 - тоді все ясно!
Anonymous Показати IP 11 Березня 2014 23:24
хреново быть бестолковым !!!! эта фраза касается всех кто придумал маршруты по Луцку .... http://www.eway.in.ua/ua/cities/lutsk/routes на этом же сайте можно просмотреть любой маршрут по другим городам, вот к примеру город Ровно ... у них маршрутки по 5 штук одна за другой мало где ездят ... нет что бы на маршрут 15 и 15а троли запустить самый выгодный маршрут и экономия на соляру .. да и вообще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus