USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Авто бійців спецпідрозділів і волонтерів отримають маскувальні номерні знаки

15 Травня 2015 21:00
Появу спеціальних реєстраційних номерів для транспортних засобів бійців спецпідрозділів і волонтерів ініціювали у МВС України. Про це інформує прес-служба відомтсва.

Дизайн номерів виконали у таких кольорах, які сприяють маскуванню. До одного з реєстраційних центрів ДАІ Києва вже надійшла перша партія нових номерних знаків. Її вистачить, аби поставити на тимчасовий облік 150 автомобілів. Видавати номерні знаки планують юридичним особам: батальйонам, волонтерським організаціямі.

«У разі отримання підрозділами міліції або Національної гвардії допомоги від волонтерів у вигляді автомобіля його постановкою на облік займатиметься той підрозділ, який його отримав. Для отримання номерів слід звернутися до підрозділу ДАІ і надати для огляду автомобіль. Після перевірки йому присвоять спеціальний номерний знак. Автомобілі з «кримінальним» минулим перевірки не пройдуть», - стверджують у відомстві.

Зауважимо, що після інциденту з розбоєм і стріляниною в Києві 4 травня, яка призвела до загибелі та поранення людей, а так само з метою припинення численних випадків спекуляції шахраїв на патріотичній темі, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков дав доручення посилити контроль ідентифікаційних номерних знаків автомобілів. Зокрема, Аваков заборонив ПТН-ПНХ на номерних знаках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 15 Травня 2015 22:18
нова тема 0000 куча нулів волентнри тепер будуть кашляти щоб кращий номер хапнути
ух Показати IP 15 Травня 2015 22:22
Здобулыстан понад усе!!!
123 Показати IP 15 Травня 2015 22:47
Ну и на фига это надо, кто нибудь может внятно объяснить ?
Анонім Показати IP 15 Травня 2015 22:47
А еще и в подарок плжизненное разрешение поворачивать налево из крайней правой полоси.
А Показати IP 16 Травня 2015 13:11
А ви з старими номерами порядок наведіть, як їздили з номерами "що хочу те пишу", так і зараз ганяють, правда трошки менше. Аналогічно польсько-білорусько-КХ(ліваки Київської області) і всі в українських прапорцях та тризубах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus