USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Автодороги «Луцьк-Львів» та «Ковель-Червоноград» перекрили

30 Січня 2014 09:48
У зв'язку з негодою тимчасово обмежено рух транспорту на автодорогах у напрямку Волинської області. Про це йдеться в повідомленні Державтоінспекції, - повідомляє РБК-Україна.

Так, через негоду обмежено рух транспорту на трасі «Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква», «Н-17 Львів-Радехів-Луцьк».

«Закликаємо водіїв тимчасово утриматися від поїздок, особливо на далекі відстані та в нічний час», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, через снігопади та сильний вітер у Волинській області заблоковані окремі автошляхи. Особливо проблемною залишається ділянка траси «Нововолинськ-Іваничі». Протягом останньої доби у зв’язку із снігопадами не їздять автобуси від Луцької автостанції №1 у напрямках Олики, Турійська та Боремельської траси.

До слова, вчора в Івано-Франківській області проїзд до 50 населених пунктах був ускладнений сніговими переметами. Окремі ділянки автомобільних доріг у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській областях 29 січня були закриті для руху транспорту через негоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
fff Показати IP 30 Січня 2014 10:25
А що гордим галичанам легше гукнути ганьба чим дорогу почистити?:-)
Котигорошко Показати IP 30 Січня 2014 14:27
Зима черговий раз стала несподіванкою як для гордих галичан так і для гордих волинян...не трєба скігліти а браті лопати...казав ще недавно один чоловік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus