USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Біля луцької гімназії № 4 будуть рейди даішників

26 Листопада 2014 10:28
Автомобілісти Луцька просять навести лад біля гімназії № 4, мовляв, зранку там з порушеннями паркують багато машин, що ускладнює рух і створює небезпечну ситуацію для руху автомобілів.

Про це йшлося під час чергової 66-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26-го листопада.

Депутатський запит до Луцького міського голови Миколи Романюка озвучив депутат Роман Романюк.

«Звертаюся до міського голови, а також і до начальника Луцького міськвідділу міліції Ігора Муковоза: до мене звертаються автомобілісти міста, зокрема говорять про те, що біля Луцької гімназії № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області - загальноосвітній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступенів міста Луцька - щодня багато припаркованих машин, навіть на пішохідному переході.

Тому люди просять організувати періодичні рейди міліціонерами, аби притягнути порушників до відповідальності та навести лад на цій ділянці дороги», - звернувся до присутніх депутат.

Запит більшість підтримала.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
луцьк Показати IP 26 Листопада 2014 10:50
забрати евакуаторами і вивезит хай шукають.Ці парковки вже задрали всіх, особливо біля спуску до міської ради там проїхати неможливо так і хочеться їх всіх вмкинути
Ййййй до луцьк Показати IP 26 Листопада 2014 13:09
Шановний пане Романюк! Почніть наводити порядок із своєю совістю, а потім подумайте як посприяти батькам. А не давать заробити хабарникам.
Вчитель Показати IP 26 Листопада 2014 11:58
Бо люди зранку привозять до школи своїх дітей,першокласників,то куди їм подітися,так само і біля першої школи.
натал Показати IP 26 Листопада 2014 11:59
Мудаки!!! Займаються популізмом.Краще подумали,як обладнати місця для авто то вони штрафувати хочуть. Краще Даі придивиться як ці депутати іздять і самі паркуються.мене вчора біля 4 гімназії на переході один орел із іх братів чуть незбив,бо дуже,спішив.на Винниченка до Буратіно нехай поідуть,там справді порядок наводити потрібно,а не батьків штрафувати,які привезли дітей вчитись, а не пивом споювати.
Укроп Показати IP 26 Листопада 2014 12:03
а більше немає де товстосраким гайцям попрацювати???
лучани Показати IP 26 Листопада 2014 12:09
Зате магазин з алкоголлем ,цигарками та сміттєвою їжею ,нікому не заважає біля дверей школи.
Коран Показати IP 26 Листопада 2014 12:09
Перед 9-ї школи аналогічна ситуація,проїхати проблематично уввечері.
Лучанка до 123 Показати IP 26 Листопада 2014 12:49
А коли будуть переходи біля правознавчого ліцею(школи інтернату) це обїздна траса, то чому там не зробити хочаб один світлофор, чи лежачого поліцейського дітей там багато , а дорогу перейти проблематично бо немає ні одного нормального переходу, біля бару Дубнівський є перехід який впирається в мусорник , а іншій так званий перехід на якому потрібно скакати з газона з однієї сторони , а з другої скакати теж тільки на стовпа. Так наші діти переходять дорогу до правознавчого ліцею який опікає Міська рада.Але вони мають машини тоїм перехід непотрібен.
У-ух! Показати IP 26 Листопада 2014 14:34
Там не рейди разові потрібні а постійний ПОСТ ДАІ з 7годин45хвилин до 9годин,та з 13год.30хвилин до15годин. Стоянку ТАКСІ заборонити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus