USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Дівчина, яку в Гірці Полонці збив ВАЗ, – у реанімації

19 Лютого 2019 11:43
ДТП сталася 18 лютого на трасі сполученням «Львів-Горохів-Луцьк», у селі Гірка Полонка. Автомобіль «ВАЗ-21099» здійснив наїзд на пішохода, 23-річну жительку обласного центру, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 10 години. За кермом транспортного засобу перебував 46-річний житель Горохівського району. Ймовірно, водій не врахував дорожню обстановку та не вибрав безпечної швидкості руху й допустив наїзд на пішохідному переході на 23-річну лучанку. Потерпілу госпіталізували в реанімацію Луцької районної лікарні.

Цього ж дня, по 19 годині на проспекті Василя Мойсея в Луцьку автомобіль “Volvo C60” допустив наїзд на 61-річну жительку обласного центру, яка переходила проїжджу частину дороги поза межами пішохідного переходу. Постраждалу госпіталізували в реанімацію Луцької міської клінічної лікарні. За кермом транспортного засобу перебував 44-річний житель Луцького району.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали кримінальні провадження. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus