USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дорогу Олика – Жорнище асфальтують

29 Жовтня 2016 15:38
Капітальний ремонт дороги місцевого значення Олика – Жорнище здійснюють на умовах співфінансування і з метою виконання Програми розвитку інфраструктури Волинської області на 2016 рік. Загальна вартість робіт понад мільйон гривень.

Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Як повідомив заступник керівника апарату Ківерцівської районної ради Анатолій Пушкін, роботи по ремонту дороги здійснюються якісно. У цьому він переконався перебуваючи у сільраді з робочим візитом.

Жорнищенський сільський голова Сергій Кучер щодня інспектує процес виконання робіт. Сергій Фотійович розповів, що сільська рада зробила 2 проекти по капремонту дороги на загальну суму мільйон 200 тисяч гривень. З них 250 тисяч гривень виділили з бюджету сільради, 250 тисяч гривень – фінансування районного бюджету, 700 тисяч гривень – кошти обласного бюджету. Служба автомобільних доріг профінансувала виконання робіт ще на 200 тисяч гривень.

Згідно з результатами тендеру головний підрядник ТОВ Луцькавтодор-сервіс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus