USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дорогу Луцьк-Львів знову пікетували

18 Вересня 2013 18:14
Учора, 17 вересня, мешканці смт Красне Буського району перекрили дорогу Н-17 сполученням Луцьк-Львів із вимогою, щоб її повністю відремонтували, інформує Волинська газета.

У пікеті взяло участь понад 100 осіб, які не порушили громадського порядку, бо безперестанку пересувалися пішохідним переходом, а ця процедура в часі не обмежується чинним законодавством. Пояснення просте: у людей уже ввірвався терпець через багаторічну бездіяльність львівських дорожників та місцевої влади.

До обуреної громади приїхав перший заступник начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Василь Баранович.

«Ми спочатку його слухали до піводинадцятої, потім близько двох годин перекривали дорогу, а потім знову прийшли до нього. Пан Баранович пообіцяв за 25 днів зробити дороги в Красному», – розповів журналістам депутат Буської райради Богдан Глова.

Щодо дороги Красне-Золочів, то наприкінці вересня повинен відбутися тендер: на ремонт покриття цієї дороги з бюджету Львівщини виділили 600 тисяч гривень.

Варто зауважити, що жахливий стан галицьких доріг вже давно викликає справедливі нарікання й мешканців Волині, які змушені в умовах тотальної ямковості їздити у бік Львова. Мало того: рік тому навіть сесія Волинської облради голосами всіх присутніх депутатів звернулася до сусідів із переконливою вимогою навести лад в дорожній інфраструктурі.

Багаторічні відписки, якими замість дорожньої техніки та асфальту намагаються замінити ремонт автошляхів на території сусідньої області, справи не вирішиш. Тому мешканці селища Красне й організували акцію протесту. Відбувалася вона, до речі, не тільки під акомпанемент сильного дощу, але й під гуркотіння вантажівок, що привезли свіжий асфальт, який робітники жбурляли в заповнені водою ями.
Учасники пікету заявили: якщо до середини жовтня доріг не відремонтують, вони перекриють рух автотранспорту й на автошляху Дубно-Львів.
ЧИТАТИ ЩЕ: ДОРОГУ ЛУЦЬК-ЛЬВІВ РЕМОНТУЮТЬ ВЖЕ ТИЖДЕНЬ, ДО ЛИСТОПАДА ЗАКІНЧАТЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ми Показати IP 18 Вересня 2013 18:27
Молодці, львів'яни!! Волиняни з вами!!))
Корінний лучанин Показати IP 18 Вересня 2013 20:51
Керівники Львівщини та Волині, ну СОВІСТЬ у ВАС є( за інші моральні якості вже не нагадую)? Ну врешті решт вирішіть питання з капітальним ремонтом дороги Луцьк-Львів!!! НЕ ГАНЬБІТЬ УКРАЇНУ, ВИ У НІЙ ПОКИ ЖИВЕТЕ, ЯКЩО НЕ ПОВТІКАЄТЕ! Громадяни України вже не витримують чиновницької брехні!!! Ну зберіться, попийте кави, обсудіть та вирішіть дорожню ПРОБЛЕМУ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus