USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Фольксваген» хоче обійти «Тойоту»

10 Травня 2011 16:26
Німецький мультибрендовий концерн «Volkswagen» планує у найближчі місяці посилити свої позиції на світовому авторинку.
Автовиробник до кінця року представить 30 нових або оновлених моделей всіх своїх брендів. Про це повідомляє biz.liga.net із посиланням на «АвтоВесті.Ру».
«Зараз ми закладаємо фундамент для майбутнього росту в усіх сегментах і бізнес-сферах, – заявив глава концерну Мартін Вінтеркорн, виступаючи на щорічній зустрічі акціонерів, яка відбулася в Гамбурзі. – VW вийшов на «швидкісне шосе» в 2010 році. На ньому ж ми плануємо залишатися і в найближчі кілька років».
За словами Вінтеркорна, «Volkswagen» має намір у найближчі кілька місяців представити 30 нових або оновлених моделей різних марок, які є в портфелі концерну. Крім того, компанія активізує свої зусилля на ринку Китаю і відкриває новий завод 24 травня у Теннессі, що у США.
Крім того, німецький автовиробник розраховує на Бразилію, Росію, Індію і, звичайно, Китай як найбільш динамічні ринки. За допомогою цих країн VW сподівається обійти японського автовиробника «Toyota» як найбільшого у світі не пізніше 2018 року.
На це ж, до речі, після землетрусу і його катастрофічних наслідків розраховує і «General Motors».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus