USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Гройсман про євробляхи: «Протягом місяця я врегулював би це питання»

23 Березня 2018 13:20
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що Кабінет міністрів України готовий протягом місяця врегулювати питання автомобілів з іноземною реєстрацією, якщо Верховна Рада делегує їм це право.

Про це він сказав в ході години запитань до уряду у Верховній Раді, передає «Інтерфакс-Україна».

«Я знаю, що ви дуже ретельно займаєтеся цим питанням в комітеті, і ми готові сприймати участь для того, щоб це питання можна було врегулювати законодавством України», - повідомив він.

Він зазначив, що якщо Верховна Рада делегує право врегулювати дане питання Кабміну, він буде вирішено протягом одного місяця.

«Але якщо питання йде про те, що він повинен бути врегульований в рамках українського парламенту, то потрібна позиція профільного комітету, в якому ви ведете дискусії з асоціацією», - додав прем'єр.

Дещо раніше Гройсман розповідав, що вважає ненормальною ситуацію з ввезенням в Україну автомобілів без законної їх реєстрації на території країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
fsdfsdfdsfsdfsd Показати IP 23 Березня 2018 13:34
О дааа... Зроби це перед виборами) Зроби обовязкову розтаможку за місяць за дві вртості авто там. Зроби це) 2 мільйони українців на виборах точно скажуть "дякую")
АДл до fsdfsdfdsfsdfsd Показати IP 23 Березня 2018 13:50
2 мільйони бариг, а не Українців!!!
fsdfsdfdsfds до АДл Показати IP 23 Березня 2018 14:07
Обоснуй)
лучанин до fsdfsdfdsfsdfsd Показати IP 23 Березня 2018 15:48
в *опу 2мільони бляхарів)).. є ще 36 мільонів ..які точно полегшено видихнуть..і скажуть "ТАК" ))
fsdfdsfdsfdsfsd до лучанин Показати IP 23 Березня 2018 16:05
ну хоть ти не злийся і обоснуй своє негодованіє)
))) Показати IP 23 Березня 2018 16:15
нехай зробить розмитнення нормальне і доступне...а то в найбіднішій країні європи розмитнення найдорожче в усій європі...а влада живе як коти в маслі...і за відпочинок просаджують грошей як бюджет Луцька за квартал...і він так напрягається тому що їхні лАНОСИ(навіть в комплектації "люкс"..це в автомобілі в яких замість пічки є кондиціонер і електро-скло підйомники...в авто 21го століття Карл) ніхто брати не хоче і це довело до того що завод іде в убиток...новенький ланос 10ку доларів коштував....то тут ніхто не тролить...а те що людина візьме собі доступне авто...свого роду ковток розкоші....то зразу знаходяться прихильники справедливості які за коновальні суми панабирали авто і хочуть щоб решта робила так само.
andrei до ))) Показати IP 23 Березня 2018 17:41
лайнос уже не выпускают,банкрот,наконецто,надо было укравтопром задушить еще в зародыше
Ковельчанин Показати IP 23 Березня 2018 17:33
А половину людей на роздоріжжі, чи купувати старе авто в Польщі чи в інших країнах, щоб можна було б розмитнити на умовах, які пропонують в кабміні, чи знову залишаться за бортом, як законопослушні громадяни ...
))) до Ковельчанин Показати IP 23 Березня 2018 20:11
іти на умови кабміну ????...шановний...нас простих українців і так р@ком ставлять по всіх позиціях і здирають гроші за все що тільки можна...чого вартує тільки "нововведення про похорон людей"...а розмитнюючи ми платим гроші на митниці(щоб легше було проїхати) в МРЕО(щоб "порішати") і в державну казну...і виходить так що 10-15людей розмитнить авто і новенький мерс вже в когось з того ж кабміну стоїть в гаражі і записаний на тещу)))...а те що гройсман міг би це питання улагодити за місяць....це просто бутафорія...він говорить те що люд хоче чути.....а в кінці -кінців від розмитнення в автомобілі міняється тільки номерний знак і техпаспорт(і якщо хтось втік з місця дтп на "бляхах"і є євро номер то подаєтся запит на митницю і за пару хвилин є повна інформація про людину.
БОС до АДл Показати IP 24 Березня 2018 01:12
АДл ти долб*нутий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus