USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Японські автовиробники домовилися працювати по черзі

28 Березня 2011 16:28
Японські автовиробники влітку 2011 року вживуть заходів для економії електрики через дефіцит енергоресурсів, який виник після землетрусу і цунамі 11 березня.

Як повідомили представники компанії Toyota, одним із таких заходів буде почергова робота заводів, - інформують Українські новини .

Також зазначимо, що найближчим часом найбільші автокомпанії Японії мають зустрітися для того, щоб обговорити можливість почергового випуску машин.

Зі слів представників Toyota, остаточного рішення про чергування виробництва поки що прийнято не було. А в прес-службі компанії Nissan повідомили, що поки що не ведуть переговори з іншими автовиробниками про економію електроенергії.

Як повідомлялося раніше, через серйозний брак комплектуючих, викликаний зупинкою заводів після руйнівного землетрусу в Японії, рівень виробництва автомобілів у всьому світі може знизитися на третину.

Нагадаємо, 11 березня в Японії стався потужний землетрус, за яким послідувало цунамі. Стихія, на думку експертів, завдала економіці Японії колосальних збитків розміром від 250 до 280 мільярдів доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus