USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Kia готує до випуску новий великий седан К9. ФОТО

7 Травня 2011 15:42
Корейський автовиробник Kia працює над створенням флагмана свого модельного ряду - автомобіль під кодовою назвою К9 буде великим задньопривідним седаном, побудованим на платформі Hyundai Genesis.

Про це пише ГПУ .

Відколи з'явилися перші чутки про те, що Kia готує новий задньопривідний седан, пройшло вже кілька років. Як тоді повідомлялося, автомобіль буде побудований на платформі представницького Hyundai Genesis, який випускається партнером Kia по альянсу.

Передбачалося, що К9 отримає відповідні статусу мотори - V6 і V8. У 2009 році компанія представила світу концептуальний седан KND-5, що якнайкраще підходив на роль стильного флагмана. З моменту прем'єри розмови про нову модель припинилися.

Приводом для нових чуток стали слова нового головного дизайнера компанії Пітера Шрайера, який вже відзначився кількома нововведеннями у вигляді корейських машин.

"Я думаю, коли у вас є можливість працювати із задньопривідною компоновкою автомобіля, це завжди цікаво для дизайнера. Для великого седана - це найкращий варіант. Фантастичні пропорції", - натякнув Шрайер на відновлення робіт над проектом.

Однак на цьому представник компанії зупинився, додавши лише, що "не може розповідати про проекти, які, можливо, перебувають у стадії розробки".

Очікується, що К9 дебютує на автосалоні у Франкфурті восени цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus