USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли на Волині розпочнуть ремонт доріг

13 Лютого 2014 15:49
У разі сприятливих погодних умов, невдовзі в Україні, зокрема, на Волині, розпочинатимуть плановий ямковий ремонт доріг. Про це стало відомо під час селекторної наради під головуванням віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, що відбулася 13 лютого.

Як повідомив голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, за температури повітря до 25 градусів нижче нуля та швидкості вітру до 30 метрів на секунду, на дорогах утворювалися значні снігові замети висотою до 3,5-4 метрів. У цей період щодоби на автошляхах України працювало до 2,5 тисяч одиниць техніки. Після зниження швидкості вітру перш за все дороги розчистили від переметів та відкрили 32 дороги державного значення, відновили транспортне сполучення з 829 населеними пунктами.

З його слів, нині в дорожників є в наявності 25 тисяч тонн технічної солі та десятиденний запас пального. Таким чином, у разі погіршення погодних умов, матеріалів вистачить.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, найбільш проблемні дороги - на заході України.

Євген Прусенко повідомив, що одразу після потепління розпочали роботи з розчистки водопропускних труб та узбіч, щоб запобігти підтопленню доріг. Зі слів голови Державного агентства автомобільних доріг України, за сприятливої погоди, через 2-3 тижні дорожники розпочинатимуть плановий ямковий ремонт доріг. Минулого року відремонтували майже сім мільйонів квадратних метрів покриття. Оскільки дороги зношені, сподіватися, що цього року обсяги робіт будуть меншими, немає підстав. Наразі починаються роботи з підготовки до ремонту. Особливе питання сьогодні – закупка матеріалів для ямкового ремонту, а саме бітуму. Він попросив віце-прем’єра Олександра Вілкула дати доручення щодо своєчасного фінансування підготовчих робіт.

ДОРОГИ УКРАЇНИ І СВІТУ В РОЗРІЗАХ І ЦИФРАХ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus