USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани здобули абсолютну перемогу на автоперегонах. ФОТО

30 Вересня 2012 11:33
Усі призові місця на третьому етапі гран-прі Луцька з автоперегонів «ралі-крос» вибороли лучани.

Змагання відбулися 29 вересня на автодромі в селі Дачне Ківерцівського району.

Золото на ралі здобув досвідчений автогонщик та голова Луцького автомобільно-мотоциклетного клубу Юрій Потапчук. Друге місце дісталося лучанину Юрію Теріну. А бронзовим призером став ще один їх краянин Ігор Потапчук.

Загалом участь у змаганнях взяли 16 автогонщиків із Луцька, Рівного та Києва.

За словами Юрія Потапчука, автогонка відбулася у «клубному» форматі. «Так сталося, що сьогодні деякі поїхали на інші змагання. Тому основна кількість спортсменів не приїхала», - зазначив він.

На думку Юрія Потапчука, перемагати йому допомагає досвід і добре налаштована «техніка». «Все в комплексі і тому виходить якийсь результат», - зауважив автогонщик.

Нагадаємо, за результатами другого етапу гран-прі Луцька з автоперегонів «ралі-крос» Юрій Потапчук став другим.

Одна з організаторів Ірина Терін додала, що рівненчани теж хотіли показати «рівень». Однак, автомобілі не витримували навантаження і ламалися.

Зокрема, ще до початку змагань, на тренуванні, перевернувся автомобіль автогонщика з Рівного Віктора Вєрьовки. А під час одного із заїздів автівка іншого учасника Сергія Миронюка просто зупинилася посеред дороги. Тож допомагати автогонщику довелося, відбуксувавши машину до своєрідного табору.

Наступні змагання, у яких візьмуть участь луцькі автогонщики, запланували провести на рівненському стадіоні в жовтні. За словами організаторів, це буде трекова гонка на овальній трасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus