USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Автогонщик з Рівного здобув волинське золото. ФОТО

30 Липня 2012 10:57
Рівнянин виявився кращим в автоперегонах за першість волинського облцентру. Золото другого етапу гран-прі міста Луцька з автоперегонів «ралі-крос» дісталося Олегу Лустюку.

Змагання відбулися 29 липня на автодромі в селі Дачне Ківерцівського району.

Участь у ралі взяли 14 учасників із Луцька, Рівного та Києва. А організатором змагань уже традиційно став Луцький автомобільно-мотоциклетний клуб.




За словами голови Луцького автомобільно-мотоциклетного клубу Юрія Потапчука, ідея влаштовувати авторалі під Луцьком виникла у нього через те, що він і сам професійно займається цим видом спорту уже понад 10 років.
Окрім того, Потапчук зазначив, що почавши проводити автоперегони, він хотів навчати молодь досконало водити авто і тим самим розвивати технічну підготовленість гонщиків. «В нас зараз в Україні технічні види спорту трошки занепали», ‒ сказав Потапчук.



З його слів, перегони проводяться в Дачному через підходящу для такого формату змагань інфраструктуру. Потапчук додав також, що у планах на майбутнє – проведення перегонів у Ковельському районі та участь у міжнародних змаганнях у Білорусі.




Окрім того, волиняни візьмуть участь у третьому етапі змагань у Рівному.




Варто зазначити, що саме Юрій Потапчук став переможцем першого етапу змагань. Цього ж разу він посів друге місце. А першим у другому етапі став Олег Лустюк. Бронза дісталася лучанину Ігорю Потапчуку.



Утім, не обійшлося і без прикростей. Автомобіль одного із гравців, лучанина Андрія Бойка, перекинувся. Гонщик «не вписався» у поворот і зачепив бар’єр зі складених одна на одну шин. Однак, водій не постраждав.




Переможців нагородили кубком, медаллю та грамотою.





Окрім того, традиційно автогонщики з нагоди перемоги обливалися шампанським.

















Автор фото нагородження – Вікторія Трасковська
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ірина Показати IP 30 Липня 2012 14:55
Дуже гарно написано, та чудові фото!!!!! Журналісточка МОЛОДЕЦЬ!!! Гарна робота!!!
Володимир Показати IP 30 Липня 2012 16:36
Цікавить найшвидший час кругу з джокером і без... де б такі дані дістати!?
правопорушник Показати IP 31 Липня 2012 18:14
давайте більше реклами коли проводите ралли !!!!!!!!!!!!!! постійно дізнаєшся коли все проходить... Закиньте в соцсеть чи рекламу по місту( але виключно на дошках оголошень, не заліплюйте наше місто). Наперед дуже вдячний !!!!
Сергій Смолка =) Показати IP 15 Серпня 2012 13:34
Вітка то шо твої фоткі???? Молодець заслужила цукерку =)))
Андрій Показати IP 19 Серпня 2012 22:35
Класні змагання!Я був,дуже сподобалося.Раджу всім сходити.Адреналін гарантую...
Юрій Степанович Показати IP 19 Серпня 2012 22:46
Ех,мені б років з двадцять скинути,сам би в гонщики подався:)Був на тих змаганнях.Як не дивно,хоча і за городом гонки проводяться,але людей було багато.Раджу всім зїздити подивитись.
Илья Показати IP 15 Червня 2015 11:49
Я вчера с потопчуком юрием занимался тринеровками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus