USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцьком курсує святковий тролейбус. Фото

21 Грудня 2017 14:05
Пірамідки, ялинки, кубики, кольорові зірки і навіть морозиво ріжок – всі ці прикраси, зроблені з паперу, прикрашають луцький тролейбус, який курсує за 12 маршрутом.

Яскраві іграшки радують пасажирів громадського транспорту та нагадують їм, що наближаються веселі зимові свята, пише Вісник.

Як розповіла кондуктор Тетяна, прикрасили тролейбус водій Василь Симінський та його напарник Юрій Прохоренко.

«Сімінський Василь щороку зі своїм напарником Юрієм Прохоренком прикрашають тролейбус №213. А от цього разу Василь сам вирізував та клеїв паперові прикраси. Такі ж новорічні майстри-чарівники кермують тролейбусом №230 – Віктор Забедюк та Зоя Кузьми», - каже Тетяна.

Жінка розповіла, що, напевно, й в інших тролейбусах перед Новим роком буде так само гарно. А пасажири з усмішкою дивляться на прикрашений салон. І менше стає нарікань, скарг, зникає невдоволення, бо ось такі дрібнички дарують гарний настрій та приємні емоції.

«Дай Боже, здоров’я тим, хто так гарно зробив, – сяють очі бабусі Олени Матвійчук, яка їде на ринок. – Щоб їх начальство шанувало, та зарплату добавляло. Бо вони стараються для людей. Повертають нас, стареньких, бо ж в основному пенсіонери їздять таким транспортом, у казку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зірочка Показати IP 21 Грудня 2017 17:31
Хочеться вірити, що не знайдеться декілька "культурних" людей, які знищать таку красу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus