USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцьких посадовців штрафують за ямки на дорогах

8 Травня 2015 10:31
Інспекцію автомобільних доріг Луцька спільно з представниками дорожніх і комунальних організацій здійснили працівники Державтоінспекції.

Головна мета - приведення вулиць і доріг області у належний стан та для безпечного руху транспортних засобів, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час перевірки виявили, що шляхове покриття автомобільних доріг загального користування характеризується ямковістю, значними нерівностями, напливами, колійністю та просіданнями проїзної частини, що загрожує безпеці дорожнього руху. Відтак керівникам відповідних дорожніх і комунальних організацій видали 21 вимогу на ліквідацію аварійної ямковості. На їх виконання дорожніми організаціями на автомобільних дорогах загального користування ліквідована ямковість на площі 136,7 м2. На даний час роботи з ліквідації ям тривають.

Протягом нинішнього року на посадових осіб дорожніх та комунальних організацій за порушення норм, правил і стандартів, щодо забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулиць і доріг, а також за невиконання законних вимог Державтоінспекцією склали 68 адміністративних протоколів, про порушення норм утримання вулично-шляхової мережі направлено 47 інформацій до органів місцевої влади та 9 - до прокуратури.

Також на усунення ямковості на влучно-шляховій мережі обласного центру Державтоінспекція видала 4 вимоги, всі вони виконані лише частково.

За незадовільний стан дорожнього покриття вулиць обласного центру посадових осіб притягнули до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 140 КУпАП.

Зважаючи на це, Державтоінспекція застерігає, аби уникнути пошкодження автомобілів, створення аварійної ситуації, виїзду на смугу зустрічного руху, необхідно враховувати стан проїзної частини та дотримуватися безпечного швидкісного режиму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
11 Показати IP 8 Травня 2015 11:24
....(Під час перевірки виявили, що шляхове покриття автомобільних доріг загального користування характеризується ямковістю, значними нерівностями, напливами, колійністю та просіданнями проїзної частини, що загрожує безпеці дорожнього руху).......ОЦЕ ТО СЕРЙОЗНУ ІНФОРМАЦІЮ ПОКАЗАЛИ...БРАВО...
Лучанин Показати IP 8 Травня 2015 12:53
Бля, фраза "Державтоінспекція застерігає, аби уникнути пошкодження автомобілів, створення аварійної ситуації, виїзду на смугу зустрічного руху, необхідно враховувати стан проїзної частини та дотримуватися безпечного швидкісного режиму." звучить як: "їздіть повільніше, дороги ремонтувати не будемо.
))) Показати IP 8 Травня 2015 12:55
До мене в село приїдьте...с.Береськ....дорога по полю це автобан в порівняння з тим напрямком!!!
Андрій Показати IP 8 Травня 2015 13:40
Розумію що потрібні великі кошти для якісного покриття, але чому б не засипати конкретні ями старим потрібненим асфальтом? Це ж дешево. Розумію що це не вихід, але хоть щось. І ще одне - маленька ямка з часом перетворюється на велику, то чи не вигідніше ремонтувати маленькі ямки?
Тарас Показати IP 8 Травня 2015 17:04
Андрію, засипання ям у асфальтобетонному покритті так званим фрезерованим асфальтом є абсолютно невиправданим способом підчас т.зв. дорожно-будівельного сезону. Хіба що як крайній захід як аварійний ремонт взимку. А ремонт дрібних ям, тріщин і "павутинки" на асфальті це і є найбільш правильний і логічний підхід. Нажаль, як мінімум я не помічав від луцьких комунальників яскраво вираженої такої стратегії. Наприклад вул. Глушець. Залатай пару ямок, і вулиця ідеальна! Але ні, вже який рік ямки все ростуть і ростуть хоч їх там і небагато. Але загалом, нам гріх жалітись.. Ткрнопіль Чернівці і ті всі райони - дороги просто ЖЕСТЬ
Мое бачення Показати IP 19 Травня 2015 01:39
Сандально ямковий ремонт це те що потрібне владі для того щоб потім ще урвати от і вся правда
Мое бачення Показати IP 19 Травня 2015 01:39
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus